Gyöngyösön szülő kismamákkal szeretnék beszélgetni. (beszélgetés)
És ha nem fogadok fel szülésznőt? Akkor is megtudom nézni valahogy?
Eddig úgy néz ki kislányunk lesz! :) Jövőhéten megyek ultrahangra remélem nem látunk kukacot mert rengeteg csajszis cuccot kaptunk ajándékba. :)
Köszi :)Nekem volt fogadott szülésznőm. Kb 32 hetesen kerestük fel és ekkor megmutatta a vajúdót,szülőszobát. A szobákat nem néztük meg.
Kérdezz nyugodtan.
Kisfiad vagy kislányod lesz?
Nadim doktorral nincs túl sok tapasztalatom,sőtt eddig csak láttam.Nem is nagyon tudok róla semmit.Azt nemtudod véletlenül,hogy a kórházba a szobákat,szülészetet mikor lehet vagy meg lehet-e nézni?Mivel már van tapasztalatod a kórházzal lesznek kérdéseim! :)
Nagyon szép a kisfiad!:)
Én is gartulálok neked!Dr Szelva István az orvosom.Én nagyon meg vagyok vele elégedve,figyelemes és emberileg is normális.
Bármikor hívhatom.Volt,hogy a kórházba kerestük meg mindig szakított ránk időt.Kicsit motyogós,de jó fej. :) Te kihez fogsz menni?
Gratulálok!Örülök hogy írtál :)
Én még nagyon az elején vagyok,dokinál sem voltam még. Van egy kétéves kisfiam,aki szintén Gyöngyösön született!
Kinél fogsz szülni?
További ajánlott fórumok:
- Szigetszentmiklósi kismamákkal ismerkednék
- Udvariasság a kismamákkal és kisbabásokkal szemben
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Érdről, Diósdról, Budaörsről való kismamákkal, anyukákkal ismerkednék
- Jelenleg a terhességük korai szakaszában lévő kismamákkal szeretnék beszélgetni. Valaki?
- Szeretnék beszélgetni kismamákkal:)