Érdről, Diósdról, Budaörsről való kismamákkal, anyukákkal ismerkednék (beszélgetés)
Sziasztok,
Én is csatlakoznék. Budaörsön lakunk, a városházánál, fent a hegyen. Van egy 6 hónapos kislányom, és két kutyusom.
Nagyon örülök, hogy egyre többen vagyunk :-) Csak rajtunk múlik, hogy életben maradjon ez a fórum.
Ikrekkel valóban nagyon nehéz, hol az egyikkel hol a másikkal törődöm. Szabadidő szinte nulla :-( Csak hétvégén mikor itthon van a párom s felvált egy kicsit.
Fene egye meg ezt a fárnya időt, mi már 3 napja nem voltunk kint sétálni :-(
A házimunkába nekem anyukám szokott segíteni időnként, de akkor nagyon sokat! :)
Szerencsére mi teljesen egészségesek vagyunk mind 3-an.
Akkor már Te is jobban vagy ugye?
Én nem ismerem azt a helyet amiről írtok.
Sziasztok!
Képzeljétek, én beleestem ebbe a fránya influenzába és a gyerekek nem kapták el! Olyan boldog vagyok mert eléggé aggódtam, túl kicsik még a betegséghez. Csak maszkban mentem be hozzájuk, mindig kézmosás és megúsztuk :-)
Nekem csak a házimunkában van segítségem (ami mondjuk magában is segítség) a babákkal leginkább én vagyok. Sajnos a párom reggel 8tól este 6ig dolgozik :-( Anyósom pár utcára lakik, ő szokott átjönni rendbehozni a lakást kicsit, de még ő is dolgozik így alig ér rá. Az én szüleim meg messze laknak.
Húúúúú az a kürtöskalács nagyon finom!!! :-) Mi is járunk oda :-)
Mielőbbi gyógyulást kívánok a kisgyermekednek. Én nem vagyok ismerős Diósdon. :(
Igen nyáron szültünk mindannyian, és én a legkésöbb. Augusztus elején.
SZia mi a József Attilába lakunk, és nekem is két gyerkőcöm van, sajnos az egyikkel most kórházban vagyunk, a másik pedig a nagymamát boldogítja:))
De ha kijöttünk állok elébe:)) Mi a teplomkertbe szoktunk járni sétálni.Péntekenként különösen, mert az a kürtőskalácsa nap:) A nagy 2 éves hetente 2x jár minioviba. A kicsi 4 hónapos vele szoktunk néha sétálni:)
Köszi, a Te babád is tündéri!!! :-)
Fáradt én sem vagyok, inkább álmos gyakran :-)
Az egyik picilány szinte már végig átalussza az éjszakát, ami nem túl jó mert ő a kisebb és inkább többször kéne ennie. A nővérkéjével ellentétben, aki jóval nagyobb és husibb rendszeresen felkel és követeli magának a jussát :-)
Egyedül vagy otthon vagy vannak melletted, hogy legalább a házimunkára ne legyen gondod?
Honnan költöztetek ide?
Akkor Neked is nagyon pirinyó még a baba :-)
Hogy bírod, nem vagy fáradt?
Hát igen, eléggé halálra ítélt ez a topik :-)))
Na sebaj, legalább most már tudunk páran egymásról :-)
Én a Homokbánya út felé lakom, van két szép 3 hónapos ikerlányunk. Nem könnyű velük, macerás itthonról elmenni bárhová is. De mégis jó lenne ha lenne valaki vagy valakik elmenni együtt sétálni, beszélgetni...
Sziasztok!
Én Tétényi vagyok:)!