Gyomorgyűrű, mint utolsó lehetőség. (beszélgetés)
Tök egyszerű
Ne egyél este az ágyban.
Ez nem olyan vészes. Biztos vagyok benne, hogy szakember is lebeszélne a gyomorműtétről. Duplájánál talán nem...
Simán lefogyhatsz diétával, mozgással. Ne tedd tönkre magad.
Nem, nem jól értelmeztem a kérdést . A teljes súlyom a 85-88
.
Utolsó lehetőség???
Azt próbáltad már hogy elhagyod a felesleges hizlaló kajákat (pl pékáru, édességek stb) és inkább zöldség/gyümölcs/hús féléket eszel?
Ezzel párhuzamosan több mozgás. Sportot nem írok, mert 85 kg túlsúllyal elég a rendszeres séta is.
Miért nem tudod másként szeretni a hasad? Úgy, hogy vigyázol rá.
Életmódot kéne váltanod.
Gondolj bele, hogy mennyit költesz kajára, ami az elhízáshoz vezet, majd a refluxhoz. Aztán több milliós műtéti megoldásokhoz.
Keresned kéne valami hasznosabb függőséget, mint az evés.
85 kiló túlsúlyod van?
Csodálom, hogy még élsz.
Teljesen egyetértek veled!
Kicsit azért pontosítanék, NEM veszik ki a gyomrot "csak" kiiktatják! És igen először meg kell próbálni máshogy leadni, mert a bypass nem kis műtét. Nekem sajnos nincs más lehetőségem egyéb okból!
Én nem merném szétcseszni a gyomromat. Ha azzal gond van, az egyenlő a halállal. Akinek ki kell venni, nem lesz hosszú életű.
Túlsúlyos refluxos vagyok.
Állítólag most van vmi új szuri, amit naponta kell adni. Havi 90 ezer Ft. Endo dokim mondta. Nem engedhetem meg magamnak. De ezt sem vállalnám amúgy, mert komoly beavatkozás az agyba.
A 160-180 g CH diéta. Ez életmódszerűen lehet az utolsó kiút. Ha ezt nem tudom tartani, akkor a bypass sem segítene, simám túlenném magam egész napos nasizással. A gyomor meg tud szűkülni, ha nincs folyamatosan tágítva.
Mekkora túlsúlyod van?
Egyébként nem kell mindig a teltségérzet, ha diétáznál egy ideig, biztosan zsugorodna valamennyit a gyomrod.
Sziasztok ! Gondolom többen tudjátok, hogy gondjaim vannak a súlyommal..
Akkora a gyomrom, hogy sokat kell ennem , hogy teltség érzetem legyen ...ráadásul refluxom van ....azt szetetném kérdezni , hogy mi ennek a mütétnek az ára , s,hogy mennyire hatásos ?
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy az anyós egy olyan nőnek nyalizik, aki durván bántotta a fiát, engem pedig úgy kezel mint egy utolsó senkiházit??
- Szerintetek mitől lehet, hogy az utolsó két mensesem sokkal kevesebb mint szokott?
- Ismertek olyan szavakat, amelyeknek az utolsó két (-nima) illetve az utolsó szótagja (-nim)? Mint például szinonima, vagy atonim.
- Miért vannak elvárásai velem szemben egy olyannak, aki úgy beszél velem, mint egy utolsóval?
- Milyen lehetőségeik vannak a közfoglalkoztatottaknak? Jár-e pl. GYED és egyéb szokásos juttatások, mint a normál jogviszonyban dolgozóknak?
- Mi történik, ha egy tantárgyat utolsó lehetőségként sem tudok teljesíteni?