Gyógyszertári asszisztens vagy banki ügyintéző? (tudásbázis)
Ahogy tapasztaltam mindkét terülten elhelyekedéshez kapcsolatok kellenek sajnos...
pl. nálunk a gyógyszertárba olyan csaj került be aszisztensnek, akinek sima éerettségije volt semmi más, de az anyósjelöltje ott volt szakaszisztens, így a csaj most munka mellett végzi az aszisztensi sulit...
bankban is csak protekcióval lehet elhelyezkedni.. ez van..
Én bankban dolgoztam-de soha többé!!!Idegeim kikészültek.Volt hogy egész nap nem ettem-ebédidiő csak papíron létezett-wc-re sem volt egyszerű kiosonni.A munkaidő is csak papíron telt le fél5-kor...6 előtt sosem jutottam haza.
A fizetés?Brutto 220.000volt az alapom-főpénztárosként.Ez nettoban kb.140-a pénzkezelési pótlékkal együtt.
bankba talán könnyebben el tudsz helyezkedni, de az a kérdés, hogy melyik érdekel jobban!
Sok szerencsét! :)
BUÉK! :DD
erre lehet csak ráépíteni
ezek a tanfolyamok modul rendszerűek
szerintem a gyógyszertári is
mert én úgy tudom, hogy ennek meg kell lennie ahhoz, hogy vki más okj-s eü tanfolyamot elvégezzen
Mivel én audiológiai szakasszisztens leszek, muszáj az általánost elvégezni előtte
bocsi én ezt végzem
(túl gyorsan nyomtam entert)
Akkor hogy kerültél be?
MErt én már elküldtem több millió önéletrajzot és még válaszra sem méltatnak.
Első.Nekem banki van,ráadásul felsőfokú.Kitörölhetem vele a fenekemet.Sehova se vettek fel gyakorlat hiányában.De még gyakorlatra sem.Pedig hogy mondták nekünk,h ez lesz a legjobb szakma magyarországon.Igaz,ez 2002-ben volt.Bankba csak kihalásos alapon lehet bejutni,ráadásul ismerősökön keresztül.Vagy még úgy sem.
Gyógyszerészt nagyon sokan keresnek.Nem feltétlenül kell a diploma,arra később is ráérsz.De ez csak az én véleményem.
Gyógyszertári.
Én semmit nem érek a pénzügyi diplomámmal és a mérlegképesemmel. Sehova nem vesznek fel.
Nekem banki szakügyintéző végzettségem van. Diploma nélkül semmit sem érsz vele, én sem bankban dolgozom, pont ezért.
Én a gyógyszertárira szavaznék, de ezt neked kell eldönteni, amelyikhez jobban húz a szíved ill. érdekel is, és nem azért tanulod, hogy tanulj vmit.
Attól függ mire hajtol..
Pénz a bankügyinél van!!
Hát ha nincs hozzá annyi kedved, és nem érdekel, akkor felesleges elkezdeni is... gondolj bele abba dolgoznál 10-20 évig amit nem szeretsz?!
Így inkább menj a gyógyszertárira, ha azt szeretnéd, jobban is fog menni, mert érdekel. Vagy ha kozmetikus szeretnél lenni akkor menj rögtön kozmetikusnak. :)
További ajánlott fórumok:
- Fogászati asszisztens vagy gyógyszertári szakasszisztens legyek?
- Tényleg túlképzés van gyógyszertári asszisztensekből? Megéri ma azt tanulni?
- Van-e közöttetek olyan, aki gyógyszertári asszisztensi sulit végez, végzett, vagy ebben a szakmában dolgozik?
- Gyógyszertári asszisztens és gyógyszerkiadó szakasszisztens között mi a különbség?
- A gyógyszertári asszisztens képzésen kérnek alkalmassági vizsgát?
- Fogászati asszisztens vagy gyógyszertári asszisztens?