Gyógyszertári asszisztens képzést tud valaki javasolni (Budapesten)? (tudásbázis)
Lefordítom:jó=a reménybeli munkáltató,ha meglátja,hol végeztél,nem legyint egyet,hanem feltételezi,hogyha adott képzést végezted akkor tudsz is valamit,meg a hozzáállásod is rendben van.
Pl,ha a gazdasági képzéseket nézzük,akkor a Kodolányi meg a Károly Róbert a futottak még katagória,míg egy Corvinuson szerzett diploma megnyitja a kapukat.
Ebben lehet szubjektivitás,hogy hát lehet,hogy nekem jobban bejön a Kodolányi (ha létezik még ez az iskola,vagy ma is ez a neve),de a munkaadó leértékeli az ott szerzett diplomát,akkor fújhatom.
Hű,én voltam a naiv,hogy a Hoxa népétől konstruktív hozzászólásokat vártam.
Tudom használni a Google-t,köszönöm.Személyes tapasztalatokra lettem volna kíváncsi.
OKJ tanfolyamokat keress.
Azért némi egészségügyi előzmény nem árt.
A Googl jóbarát, keress rá !
Mellesleg ami valakinek jó, az nem biztos, hogy másnak is az. Keresd az utad....
Pályamódosításban gondolkodom.Van diplomám,de bem egészségügyi területen,és nem is volt még soha hasonló jellegű munkám.Elmúltam negyven éves.
Tudtok-e olyan,budapesti gyógyszertári asszisztens képzést javasolni,ami elismert,és tényleg jó valamire?Nem baj,ha nem pár hónapos,sőt…Fel vagyok készülve,hogy évekre “visszaüljek az iskolapadba”.
További ajánlott fórumok:
- Fogászati asszisztens vagy gyógyszertári szakasszisztens legyek?
- Csak Budapesten kapható gyógyszert lehet rendelni vidéki gyógyszertárba?
- Tényleg túlképzés van gyógyszertári asszisztensekből? Megéri ma azt tanulni?
- Hol van nyitva gyógyszertár Budapesten, ami nem ügyeletes?
- Tud valaki jó nőgyógyászt vagy háziorvost Budapesten gyógyszerfelírás céljából?
- Van-e közöttetek olyan, aki gyógyszertári asszisztensi sulit végez, végzett, vagy ebben a szakmában dolgozik?