Gyógyszerek a hátam mögött (beszélgetés)
Nem tudom, mindig és mindenki hogy vannak, hogy élnek egymással.
Én többeket ismerek, akiknél ez sikerül, a férjemmel mi sem hagytunk tüskét vagy fájdalmat a másikban.
Nincs olyan, és nem is kell, higy legyen, hogy mindig mindent megbeszéltek.
Az iszonyúan nyomasztó lenne.
Ne haragudj, de az a zsarolós duma hülyeség.
Én is pl. ha nagyon haragszom valamiért a pasimra, hát valahogy elmegy a kedvem, libidó nulla irányába. Ez nem zsarolás.
Nem gondollak férfigyűlölő libának, és nem hajszoltad bele semmibe.
Látom, nem érted.
Vannak néha dolgok, amiket NEM beszélünk meg. Bármiért is. Akár különösebb ok nélkül is.
És ezért neheztelni is kár.
Ez egyben válasz arra, hogy miért próbálta titokban tartani.
Ő még bocsánatot is kér a semmiért, te meg neheztelsz rá és a szexszel zsarolod, ami eleve rémes dolog.
Tartsd tiszteletben az intimszféráját, hagyd élni, az hogy férj-feleség vagytok, még nem hatalmaz fel mindenre.
Gondolom neked is vannak titkaid, amiről nem szivesen beszélsz senkivel.
Jól irta Lekvárosbukta az ilyen nőktiakől menekülnek a férfiak,,nemcsak kutatsz a holmija közt, még ki is teregeted.
Egy 42 éves férfinak nincs ilyesmire szüksége, sőt, jó esetben még 10 év múlva sem. Hacsak nem akar valakinek bizonyítani. Sajnos, itt úgy tűnik, nem neked.
Ha ilyen jól voltatok eddig, mindenképpen tisztáznotok kéne, kár lenne mindent felrúgni.
Tudok hasonló helyzetről, ott másik nő volt a dologban.
Kívánom, hogy tudjátok megbeszélni és minden a régi legyen. :)
1.A férfiak nem szívesen hozzák szóba a potenciazavarokat még a párjuknak sem és nem szeretnek róla beszélni.
2. Nem jelenti automatikusan a megcsalást, ha potencianövelőt találsz a cuccai között.
3.Ha veled rendben működik a szex tabletta nélkül akkor pláne működne egy titkos kapcsolatban is.
4. Házasságban is van szükség privát szférára....szerintem nőknek férfiaknak egyaránt. Nevezzük énidőnek.
5.Ha mégis baj van a kapcsolattal akkor ezt nem csak egy megtalált tablettából kellene, hogy kiderüljön.
Nem vagyok a fórumindító helyében de férfiként azt kell, hogy mondjam nem lehet a leírtak alapján egyértelműen megcsalásról beszélni. Szervi bajról vagy kiváncsiságról is lehet szó.
Hasonló a véleményem Lekvárosbuktáéhoz.
Kell hogy maradjon privátszféra. Csukott fiókban mi a hóhérnak kell "takarítani"?
Aztán lehet ám, hogy a férfinak libidó-gondjai vannak. Azért erről nem lehet könnyű beszélni. Főleg ha a feleségnek rögtön vége-gondolatai támadnak.
Kérdezd meg!
"Úgy érzem, nem vagy őszinte, és én ezt nem értem! Kiszerettél belőlem?"
Persze nem úgy kérdeztem
Csak finoman,de nem őszinte és ez nem jellemző mert sosem volt ilyen.
Igazán nem értem az egészet.
Nem hiszem hogy az évek alatt ilyet szedett volna,azért csak feltűnt volna hogy baj van.
Talán kiszeretett belőlem
További ajánlott fórumok:
- Mi folyik a hátam mögött?
- Szerintetek ismerkedik a hátam mögött?!
- Fiatalon, több éves kapcsolattal a hátam mögött hűtlenül.
- Azt higyem el, amit nekem mond vagy azt, amit a hátam mögött?
- Elég sűrű napok állnak a hátam mögött, van kedve valakinek holnap egy csajos vásárolgatós kávézós délutánra Budapesten?
- Kíváncsi vagyok, hogy mit beszélnek rólam a hátam mögött...