Gyógyászati segédeszköz forgalmazó tételek megvannak valakinek? (tudásbázis kérdés)
Ha azóta van valakinek ilyen tétele, légyszíves küldje el nekem. Köszönöm
0s0z0a0n0i@indamail.hu
még nem kaptam, csak amit te küldél át nekem, de sajnos azok a tételek nem jók nekem :(
de köszönöm szépen
Sziasztok, óriási nagy szükségem lenne a segítségetekre. Gyógyászati segédeszköz forgalmazói suliba járok, általános asszisztenssel párhuzamban. A főnököm mindkét helyre beíratott és mivel Kertészmérnök végzettségem van, még mindig az anatómiát tanulom. Nincs időm 2 kisgyerek mellett, az összes szóbeli tételemet kidolgozni. Légyszíves aki tud segítsen. Ezekre lenne szükségem:
2362-10 Tűz-, munka-, környezetvédelem
2363-06 Jogi-, kereskedelmi és vállalkozási ismeretek
2364-06 gyógyászati segédeszköz ismeretek
2312-10 egészségmegőrzés 25. feladat
3710-10 interakció 24,25,26 feladat
El nem tudom képzelni, hogy megy bele az egészségügyi dolgozók fejébe ez a tömérdek csont, szerv neve és funkciója stb. Nem tudok rájuk mást mondani, csak hogy zsenik. A növények latin nevei, betegségei kutya füle ehhez képest, örülök annak ha megjegyzem hol találhatóak.
Ez már legyen az én gondom, aki segít 1000 köszönet.
email címem:
imolaa1@gmail.com
További ajánlott fórumok:
- Gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, népi-természet gyógyászat
- Szexuális segédeszközök
- Pénzadomány gyűjtése kisgyermeknek, gyógyászati segédeszközre hogyan valósítható meg?
- Melyik gyógyászati segédeszközboltban lehet modern végtagprotézist vásárolni?
- Hol van olyan lista az interneten ahol az Oep által támogatott összes gyógyászati segédeszköz megtalálható?
- Gyógyászati segédeszköz forgalmazó tanfolyamon milyen című könyvekből tanulnak?