Gynex csepp (beszélgetés)
Sziasztok
Ha kicsi mioma van akkor is lehetséges szedni a cseppet?
Én krónikus hólyaghurutra kezdtem el használni, arra bevált.
Amikor gyereket szerettem volna akkor is használta, de semmi nem történt.Ártani azonban biztos nem árt.
Ez a baj vele, hogy hozzá nem értők is árusítják!
Nekem sem fogadta be a szervezetem azonnal, kellett neki idő, először mást kaptam pár hónapig, csak utána a gynexet....
Én is szedtem, de nekem bedurrantotta a petefészkeimet, érzékenyek lettek, így abbahagytam.
Most mastodynon cseppet szedek, attól meg a fejem fáj. Úgyhogy remek. Én már a menzi előtt 10 nappal barnázok, arra szedem, illetve szedném, ha bírnám.
A gynexet drogériában vettem, azt hiszem majdnem 7000 forint volt.
Ez nem olyan, amit "csak úgy" szabad szedni!
Keress rá a neten hol van a közeledben Energy klub, ott ki tudják mérni mire van szükséged-mert lehet, hogy nem is erre- és az adagot is be tudják állítani!
Én úgy tudom, hogy 3 hét szedés után 1 hét szünetet kell tartani.
A cseppek számát így nem lehet meghatározni, az a nálad mért értékektől függ!
Az első pár alkalommal nem biztos, hogy teljesen pontosra állítja be a ciklusodat! Nem mindenkinek 28 nap a megfelelő!
De ha aggódsz, keresd fel az energy tanácsadódat és ő biztosan tud választ adni a kérdéseidre!
Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni abba,hogy másfél hete szedem a gynex-et első héten 3x3 a másodikon 3x4 és a harmadik héten meg 3x5 cseppet mondtak. Jól szedem? Mert ugyanis nem jött meg a mensim és ma vagyok a 42. nap,hogy utoljára meg volt és aggódom,hogy netalántán valami baj van.
Nagyon szeretnénk a férjemmel babát már.Énnekem a progeszteron szintem volt 3,6 és arra szedem.Ha tud valaki nekem tanácsot adni akkor légyszives írjon.köszönöm.Judit
Akkor most nem értem. Ha abba akarod hagyni, akkor mindegy is. Hagyd abba és majd rendeződik a ciklusod. Én nem szedném a kettőt együtt.
Közben pedig másképp kell védekezni, ennyi.
Akitől vetted, nem mondta el?
Én utánajárnék! És csak a gynexet kaptad? Nekem ez is furcsán hangzik!
Sziasztok!
Nekem is nagyon bevált!
Most vagyok 6 hetes terhes!
Szia!
Gyulladásos és hormonrendszeri eredetű nőgyógyászati panaszok, menstruáció előtti feszültség, rendszertelen havivérzés, folyások, petefészek-gyulladás esetén, valamint a változás korában a klimaxos panaszok enyhítésére, csontritkulásban, mellciszták és daganatok megelőzésére és kiegészítő kezelésére. Hozzájárul a méhnyakrák megelőzéséhez. A benne lévő fitoösztrogének óvják a méhnyálkahártyát. Harmonizálhatja az egész hormonrendszer működését, valamint előnyösen hat a lépre, a vastagbélre és a fehérvérsejtképzésre. Előnyösen alkalmazható férfi és női terméketlenség esetén...stb. Még többet az energy oldalán találsz.Nagyon rossz ízű, de szerencsére csak pár csepp kell belőle. Ki lehet bírni. Csak hasson....Az ára elég húzós (7.000). Én még méhpempőt eszem mellette, arról viszont csak jót tudok elmondani. A kettő állítólag nagyon jó, de hogy mikor lesz már javulás...Győzze kivárni az ember lánya...
Sziasztok!
Sárgatest elégtelenségre kezdtem el szedni a Gynex cseppet három hete. Van valaki, akinek segített a csepp ezen a problémán? Két éve szenvedek emiatt, és már nagyon jó lenne, ha történne valami...
Szia biobeby!
Engem érdekelne a megmaradt Gynex.Megvan még? Mennyiért adod?Köszi!
Sziasztok!
Én is szedtem a gynexet, és a férjem is,szedtük 2 hónapig,és aztán terhes lettem. Előtte 2 évig próbálkoztunk mindennel,de nem jött össze.Aztán találtam rá erre.
2 dobozzal vettem,és az egyik megmaradt. Bontatlan!
Ha érdekel valakit,akkor írjatok.
igen, talán kicsit több is lesz a pihi, mert előtte akarnék mérést csináltatni. Kedden hagytam abba, de majd csak pénteken ér rá elvileg a természetgyógyász. Anélkül nem folytatnám.
Meg ahogy észrevettem, jobb lenne nem a mensi előtt-alatt abbahagyni. Persze azt is kibírnám, ha mensi nem is lenne....:-)
Én is úgy vagyok különben, hogy örülök, hogy a görcsöktől megszabadultam meg az előtte lévő barnázástól.
Nekem pár napja jött meg. Igaz, 24 napra, de:
nem volt napokig barnázásom és
abszolut semmi görcs nem volt, ami meglepő volt, ugyanis rettenet fájdalmaim szoktak lenni.
Szóval ezeket a tüneteimet nem tudom másra fogni!
Már egy ideje szeditek.
Tapasztalat?
Megírnád nekem, hogy iker terhességed lett-e?
köszi
Sziasztok!
Én használtam a Gynex cseppeket. Van egy három éves kisfiam, és testvért szerettünk volna. Tavaly áprilistól próbálkoztunk,sikertelenül. Augusztusban szedtem homeopátiás szereket is ( Luteinum, Folliculinum), majd szeptember elejétől kezdtem el szedni a Gynex cseppeket. Sok jót nem tapasztaltam, az addig teljesen kiszámítható, rendszeres ciklusomat teljesen felborította, kimaradt. Közben elmentem dokihoz is, aki Clostylbegytet írt fel, de mellette azért továbbra is szedtem a cseppeket is. A november végi terhességi tesztem már pozitív volt, ki tudja vajon melyiknek köszönhetően.