PCOS és pajzsmirigy alulműködés esetén a Gynex cseppet hogyan kell szedni? (tudásbázis)
Én is 3 hetes kúrában szedem, 1 hét szünettel. Mást is szedek még mellé: Renol, Fytomineral, Flavocel, Probiosan, Vitamarin.
Viszont a következő 3 hetes kúra után mindig mérés következik és a mérés alapján állítja be az adagomat az alapján, hogy mennyire használt.
Nekem a Renol mellé most először sikerült felírni a Gynexet is, mert túl sok volt a szervezetemnek, pedig a hormonjaim sem működnek tökéletesen.
Mindenkinek jó gyógyulást és kellemes karácsonyt kívánok!
a p.mirigy betegséggel nem szabad könnyelműnek lenni.
szakorvoshoz kell menni ő majd kivizsgál stb.
ő ír fel gyógyszert ha kell.
én ezt cseppet nem ismerem.
bár nekem is volt alul működésem de gyógyszert kaptam.
de már évek óta semmi gondom.de ellenőriztetem időközönként a vérképet ezen a területen is.
a kérdésre visszatérve: ezt orvos írja fel akkor rá is írta az adagolást.
ha meg vmi vény nélküli nem bíznék benne....
szia!
Szerintem úgy,mint más esetben is.A használati útmutatóban van leírás róla.Szerintem napi 3szor 1cseppel kezdheted,hogy a szervezeted megszokja,aztán emeld fokozatosan az adagot napi 3szor 4-5cseppig.Használat előtt jól rázd fel,és 3hét után tarts 1hét szünetet.
További ajánlott fórumok:
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Szerintetek pajzsmirigy alulműködésre jó a jódtabletta?
- Akinek pajzsmirigy alulműködése van milyen gyógyszert vitamint és egyebeket szed rá?
- Aki pajzsmirigy hormont szed alulműködésre (pl. L-Thyroxin), ha egyszer elkezni, többet nem hagyhatja abba?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Vajon pajzsmirigy alulműködésem van?