Gyermekvédelmi támogatás megszűnése (beszélgetés)
Úgy tudom hogy gyervéd-del ingyenes az étkezés...
de ha ez a jogcím megszűnt, akkor ha az egy főre jutójuk nem éri el 2018-ban a 119.300ft-ot (már pedig ez valószínű ha eddig meg gyervéd. volt) akkor továbbra is jogosultak az ingyenesre, csak már más jogcímen.
Az a gazdasági ügyekkel foglalkozó tudná csak megmondani, hogy vissza kell-e fizetnie. Én valószínűsítem hogy nem, de erre semmit se alapozz, mert csak az én véleményem.
Sziasztok.
Januárban megszűnt a gyermekvédelmi támogatása a nővéremnek, de elfelejtette az iskola felé jelezni. Az ebéd a kisfiának így fél áron lett számolva. Most iskolakézdeskor már szólt. De mi lesz az elmúlt félévvel?
Gondolok itt arra hogy nehogy egy összegben kelljen a különbözetet visszafizetni. Vagy nehogy megbüntessék.
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Rendszeres gyermekvédelmi támogatást ki kaphat?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást idén szeptemberben és decemberben fizetik ki?
- Tudja valaki, hogy a gyermekvédelmi támogatást, amit egy évben kétszer kapunk, azt most mikor fizetik legközelebb?
- Mennyi az 1 főre jutó havi jövedelem összeghatára rendszeres gyermekvédelmi támogatás megállapításánál?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást folytatólagosan megigényeltem, de még csak nem is válaszoltak rá. Mit lehet tenni?