Gyermekpszichológus ügyben mi a véleményetek, tapasztalatotok, esetleg tajánlat? (tudásbázis)
Én nagyon jót tudok, nem magán, csak beutaló kell.
Privátban kérdezz, ha érdekel.
Igazatok van, nem szabad begyógyszerezni a gyerekeket (sem)!
A gyógyszerek függőséget, és sok sok valódi mentális és testi bajt okozhatnak.
Sok sok gyerek lett már öngyilkos a tanulásra adott "gyógyszerek miatt"!
Egy pszichológus annyira hatékony, amennyire normális mint ember.
Ez olyan, mint a pszichiátria, ahol nem gyógyítanak, hanem tárolják az embereket.
Ott is helyrejöhet valaki, ha nem gyógyszerezik be, nem sokkolják szénné az agyát és hagyják rendbejönni.
Sziasztok !
Én indítottam ezt a topicot, ami elég nehezen indult. Van egy 9 éves kisfiam, akivel elég komoly problémák vannak, ezért kértem a segítségeteket.
Kaptam is címet. Nem jutottunk el még, mivel más irányba indultam. A fiam most 3. osztályos s nem volt még nevelési tanácsadóban. Hogy miért nem az kérdőjel.Mindegy, most elindult a dolog, s remélem lesz valami.
Ezen kívül elkezdtem egy fejlesztőpedagógushoz hordani, aki a felmérések után elmondta, hogy elég komoly részképességzavarai vannak a gyerkőcnek, s amagatartásproblémái is valószínűleg ebből adódnak. Itt tartunk most. Ezen kívül szeretném kineziológushoz vinni, még abban látok lehetőséget.
További jó olvasgatást.
Van egy hiperaktív fiam. (9 éves lesz)
Akarták gyógyszerezni, de nem engedtem. Nem bánom. Igaz, az élet vele külön élmény, de inkább így, mint a gyógyszerek mellékhatásaival.
A tanárok... na, ezt hagyjuk. :))) (Pedig magam is az vagyok.)
Mennyi idős a fiad? Mit szed?
Van külön topic ahova a hiperaktív gyereket nevelők írnak, keress rá, s gyere át oda! (Bár nem tudom, lehet, itt se off.)
Köszönöm.
Igen érdekelne mindenképp a tapasztalat.+ minden.
Privát írok.
További ajánlott fórumok:
- Félős gyermeket érdemes gyermekpszichológushoz vinni?
- Van itt gyógypedagógus vagy gyermekpszichológus, aki ezeket a sorokat értelmezni tudja?
- Van valakinek tapasztalata a Sote gyermekpszihiátriáról? Beutalót kaptunk, mert a kisfiam-lassan 3 éves- még nem beszél
- Valaki tudja esetleg? Jártas ilyen ügyben?
- Győrben keresek gyermekpszichológust, logopédust. Esetleg magánrendelés is érdekel. Tud valaki ajánlani?
- Nyíregyházán tud valaki kardiológiai magánrendelést? Esetleg jó orvost ebben az ügyben?