Gyermekem első éve (beszélgetés)
kipp-kopp!
Van itt valaki? :)
Sziasztok,làtom megfagyott a levegő,olyannyira,h szegény Trixee most látom,hogy törölte magát.Sajnos nem tudtam jönni a kicsi kifordult magából egész nap sírt.Ez megy mióta hazajöttünk.
Elolvastam Trixee régebbi hozzászólásait,pár hete még szeretett volna babát, most meg nem.Sajnos sokan érzik bizonytalannak a házasságukat;(Remélem itt nem az a gond.
Nem tudom mikor leszek ,privibe megtaláltok.Sokat olvasok ,mert érdekes cikkek vannak.
Jó nyaralást Nanácskának!
Köszi minden rendben, csak akkor volt rossz éjszakánk, de az is a telihold miatt volt.
Nálatok minen rendben? Többieknél? Hogy bírjátok ezt a meleget?
Sziasztok,megjottunk.Jo volt ,rovid volt.
Hogy vagytok?? A babákkal minden ok?
Sziasztok!Szép estét!
Azt hiszem elég kérész életű lett ez a fórum.Csak én járok ide? :)
Az oltástól nem lett semmi szerencsére.
Holnap hajnalban indulunk! :) Manók már alszanak még 1-2 apróságot elpakolok és én is lefekszem.
Azt hiszem nem fogok lemaradni semmiről!
Sziasztok!
Meg kaptuk az oltásokat!Remélem minden rendben lesz.
Mi ma éjjel nem nagyon aludtunk!
Persze!Majd 2-3 hét múlva,mikor hazajövünk?Most azt sem tudom hol áll a fejem,már kezdek pakolni,meg a házat is rendbe teszem,hogy rendre jöjjünk haza!Meg még itt vannak a munkások is,a medence felé csináltattunk egy üveg tetőt!
Még megbeszéljük jó?
Ja és Nanácska Nektek jó pihenést, szép helyre mentek. Illetve cukimami Nektek is jó hétvégét. Mi még nem tudom mit csinálunk ezen a hétvégén, de valahova jó lenne menni, mert a panelban nagyon melegek vannak.
Ha már a bemutatkozásnál tartunk én Dalma vagyok, 26 éves és Kecskeméti.
Sziasztok ,elnézést ,hogy be sem mutatkoztam.Gréta vagyok 23 éves.
Nanácska Bibione nagyon jó hely ,főleg,hogy ott hoztuk össze Márkot.
Hétvégén Sopronba megyünk a szüleimhez,amúgy Komáromba lakunk.
Jó reggelt lányok!
Egy kérdésem lenne!
Azt vettem észre,hogy kicsikémet egyre nehezebben kötik le a játékok,szerintem már megunta őket.Újítani kéne!De a mesét szereti,lányom olvas neki.Meg a tv-t is.Ti mivel foglaljátok le őket?
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudja elsős gyermekem a számokat?
- Hogyan segítsek elsős gyermekemnek a számfogalom kialakulásában?
- Első óvodás gyermekem
- Diákigazolvány! Elsős gyermekem képe alatt az én aláírásom szerepel. Így kell lennie?
- Ha az első gyermekem császáros volt, a második is az lesz?
- 2011 szeptembertől elsős lesz a gyermekem