Gyerekvállalás 35 éves kor felett (beszélgetés)
Mert rengeteg örömöt, boldogságot, szeretetet adnak. Jó rájuk nézni, hogy mennyire szeretik egymást.
Szerintem a gyerek utáni vágyat nem lehet magyarázni.
Nem a kedvezmények miatt vállalnánk, végre kifizettük a lakáshitelt, eszünk be sincs újra építkezni/költözni.
38 és 39,5 voltam amikor születtek a gyerekek.
Kombinált tesztet csináltattunk mindkétszer, és genetikai tanácsadásra kellett menni, de az ottani uh és a kombinált teszt eredménye és uh-ja alapján nem találták szükségesnek a szúrást.
Első babával 37. hétig dolgoztam, második terhesslg alatt költöztünk, felújítottunk...
Ha van 2 gyerek,megkérdezhetem miért akarsz 3.at?
Tenyleg csak kíváncsiság.
2 héttel a 42. szülinapom után szültem, első babámat. Császár lett, de nem miattam, hanem eljátszotta a köldökzsinórt a gyerek rossz helyre.
Semmi gondom nem volt a terhességgel, a 7. hónap végéig dolgoztam, igaz, irodában ücsörögve számítógép előtt.
Amniocentézist nem akartam, ezért Tranquility-t csináltattam. Minden rendben volt. A genetikai tanácsadáson kívül nem volt semmi extra a terhesgondozásban.
Genetikai tanacsadas van es jo, hgy van.
30 alatt eleg keves szuloparos/anyuka vegezteti el a minimalis szureseket is (gondolvan, ha fiatal, nem is lehet semmi gond)emiatt nagyobb az arany a beteg gyermek szuletesere. Ha elvegeztetitek a szureseket, minden okes lesz.
Mindkettot 35 felett szultem, minden okes :)
Szia!
35 felett én 2x szültem,jó nem,mert császároztak,de úgymond semmi gond nem volt.
Tesztek jók lettek,egészségesek!
Magzatvízből vettek mintát,az is rendben volt.
Szerintem ne parázz rá!
Csak a genetikai vizsgálat. Ha megteheted, javaslom Neked a Prenatest vagy
NIFTY teszt elvégzését, nekem nagy megnyugvást adott (37 évesen szültem a harmadikat).
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy mennyivel problémásabb egy terhesség kihordása 35 éves kor felett.
Van 2 gyerekünk, későn házasodtunk, így ha vállalunk harmadik babát, addigra 36-37 éves leszek minimum.
Vannak extra kötelező vizsgálatok? Vagy csak genetikai tanácsadás?
További ajánlott fórumok:
- Van aki gyerekvállalás helyett a szabadságot választja?
- Mit lehet tenni, ha az ember nagyon fél a gyerekvállalástól?
- Helyes gyerekvállalás avagy mikor van a legjobb idő rá?
- Korai gyerekvállalás?
- Kedvesem 30 éves, én 21. Szerinted korai a gyerekvállaláson gondolkozni?
- Egyedülálló nőként milyen lehetőségek vannak a gyerekvállalásra?