Gyerekorvost keresek a XVIII. vagy a XIX. kerületben (beszélgetés)
Sziasztok! Csak válaszolnék az előzőre, mert félrevezető lehet. Dr. Aradi Krisztina a gyermekorvosunk, imádjuk. Az viszont igaz, hogy nem szívesen ír fel tápszert amiatt, mert szeretné, ha az anyuka küzdene az anyatejért. Épp ez mutatja mennyire törődik a babákkal. Ellenben, ha nincs más mód, nyilván jöhet a tápszer is. Rendkívül alapos, megbízható és lelkiismeretes, ellenben nem is baj, ha nem mjndenkinek szimpatikus, mert így is annyian szeretnének a praxisához tartozni, hogy 'nehezen elérhető '.
Látom, régi ez a fórum, de azért írok, hátha valakinek segítség lesz.
Dr. Aradi Krisztina - na őt nem ajánlom, egy ősasszony, aki leszarom tablettán él és annak hatása alatt tekintgeti a gyerekeket. Nem nagyon érdekli, ha nincs minden a gyerekkel rendben, a fő, hogy menjen az anyuka kifelé a rendelőből nagyon gyorsan és ne zavarjon sokáig. Alapmondata az újszülött babáját a kezében tartó anyukához: "ha nincs elég teje anyuka, menjen és vegyen valamit a gyereknek a Tesco-ban, tápszert azt nem írok fel".
Dr. Juhosi Adrienne - imádtuk, imádjuk. Egy nagyon aranyos, nagyon alapos és nagy tapasztalattal bíró doktor néni, aki mindig, mindenben segít és nagyon ért a gyerekek nyelvén:)
Sziasztok és a 18.kerületben voltam gyerek és a Juhos Adriennhez jártunk imádtam:) örülök hogy még van és praktizál:)
Nekünk a 18. kerületben van a bejelentett lakcíműnk így az ottani " orvosunk " Halmágyi Mária. De mivel a 19. kerületben lakunk életvitel szinten Radványi Noémihez tartozunk. Én mind kettőt szeretem, mind a ketten segítenek és jó tanácsokat adnak és mivel fiatal " rocker " anyuci vagyok egyik se vet meg, ami ritka szerintem. :) Sőt Halmágyi doktornő az én gyermekorvosom is volt! :)))
Most látom csak, hogy még nem írtam le, hogy kit választottunk. Juhos doktornőre esett a választásunk és nagyon bevált. Házhoz jön, ha hívom és nagyon lelkiismeretes. Már 2 hónaposak a fiaim, az oltást is itthon kapták meg, mert körülményes lett volna nekem egyedül bevinni a két picit a rendelőbe.
Szóval még egyszer köszönöm a segítségeteket!
Szia! Mi nemrég költöztünk el a XVIII. kerületből, ott dr. Kovács Attila volt a gyerekorvosunk. A béke téri rendelőben rendel, kijár, akár éjszaka vagy hétvégén is riaszthatod, nagyon rendes, lelkiismeretes doki és végtelenül kedves a babákkal is! Bátran ajánlom!
Ha esetleg Őt választjátok,remélem nagyon elégedettek lesztek vele.Mi Gyálról járunk hozzá,de megéri.Az első 2évben meg kijárt hozzánk.
A XIX. ker-ben én is szívesen ajánlom Ambrózyt, én mint volt gyermekápolónő, a fiam mint páciens nagyon elégedettek voltunk vele. A gyerekem 19 éves koráig hozzá járt, csak akkor már nagyon ciki volt, hogy a váróban csókolomozták őt a kisebb gyerekek.
Szia!
Róla már én is hallottam és csak jókat. Köszönöm, hogy megerősítettél benne! :)
Szia!
A XVIII.kerben dr.Juhos Adrienne nagyon nagyon jó,csak rengeteg betege van,de bármikor segítőkész,akár hétvégén is.
Szia
XVIII.ker. Béke tér dr. Varga Etelka,nagyon rendes, lelkiismeretes,házhoz is megy.
Nagyon köszönöm, hogy írtatok! Csak könnyebb így választani. :)
Szia!
Nekünk a 18. ker-ben dr Batta Judit a gyermekorvosunk.Nagyon rendes és homeopata orvos is egyben.A fertőzések is a kisujjában vannak,kórházban volt infektológus.Anyósom ált.isk. -ban tanár,végigkérdezett rengeteg szülőt,mindenki őt ajánlotta.
Egy bizti, hogy a Láng Györgyit ne válaszd! Én Radványi Noémit ajánlom, nekem is ő volt a gyerekorvosom és most a fiamé is ő lesz. :D Pont tegnap voltunk nála. De a kolléganőm dícsérte az Ambrózit is és a Morvai Juditról is jókat hallottunk.
Szio!Az en gyerekorvosom is o volt.A neve: dr.Ambrozy Judit a XIX. keruleti sztk-ban.Raadasul en megdobbentem amikor mondtak nekem,hogy nem mindegyik megy hazhoz.Ambrozy doktorno hazhoz megy.Igaz en mar 6 eve nem elek otthon de most tavasszal otthon voltunk es a fiam beteg lett es hivtam a doktornot,emlekezett ram es azonnal jott is.Nagyon rendes!!!!
Kérlek ajánljatok gyerekorvost vagy írjátok le a véleményeteket, ha hallottatok vagy tapasztaltatok valamit valakivel kapcsolatban. Novemberre várom az ikreimet és lassan választanom kell a kicsi fiaimnak orvost! Köszönöm!
További ajánlott fórumok: