Gyereknevelés, avagy adni, de miből? (beszélgetős fórum)
Mellékesen megjegyzem:
a fórumindító az indítás napja óta nem jelentkezett be
(legalábbis erre az adatlapjára;-)
Legie adatlapja
regisztráció dátuma: máj. 11.
utoljára itt volt: máj. 11. 14:47
"Volt hogy elhitette velem, hogy masik varosba akarunk költözni, feladtam a munkám, elköltöztem, munkába álltam, vártam, h ő is költözzön, vegul nagy nehezen vallotta be, hogy ő nem akar költözni (már házasok voltunk)."
😂🤪😂🤪 szólj, ha eladod a film jogokat, megvenném 😂
A fórum, amit annó indítottál ebben a témában, már nem pörög?
Ne haragudj, de ebben a családban a te viselkedésed a legszörnyűbb. Minden arra megy ki, hogy megélhesd a mártírságodat. Mindenki felöltöztetni a gyereket reggelente, ha nem akar elkésni. Mert ezek a kis büdös brigantik pontosan tudják, hogy mikor melyik gombot kell nyomni ;o))
Elmondod, hogy két órát beszélgettél az igazgatóval, de nem folytatod? Miért? Nyilván azért, hogy az a szerencsétlen megint jégre menjen.
Nehogy azt hidd, hogy te jobb mintát mutatsz a gyerekenek, mint az apja.
Lazulj le egy kicsit, nem kell küzdeni. A gyerek akkor fog először rendesen egyedül felöltözni, amikor nem kapsz ideggörcsöt attól, hogy nem öltözik.
Ezek alapján végképp nem értem miért mentél hozzá...
Önbizalomhiányod nincs, azt látom ( szép is, okos is... ) de némi önkritikád lehetne..
Én nem értek egyet azzal a bölcs fiatal lánnyal. Igenis van olyan, hogy válni kell. Nem mondom, hogy neked, bár ki sem zárom.
És azzal a mondatoddal sem értek egyet, amikor állítod, hogy Te sosem hibáztál semmiben... ez azért elég öntelt kijelentés. Mindenki hoz rossz döntéseket. Te is. És ha más nem is, a 'szörnyű' életed el kellene gondolkodtasson, hogy vajon Te mit csináltál rosszul? Ez mondjuk nem könnyű.. de ahogy olvaslak, az őszinteség önmagaddal sem megy.
Menjetek orvoshoz, talán segít
Apropó most mit csinál a család többi tagja hogy te itt hoxázol?
Figyu!
Erről beszélünk. Ha nem találod meg a gyermekeidben, férjedben, saját magadban az örömet, keress valami kikapcsolódást, hobbit, elfoglaltságot. Csináld ami örömet okoz. Mivel foglalkozol? Szüleid, testvéreid, haverok, barátnő? Valaki akihez bizalommal fordulhatsz? Akivel pár napra elutazol a taposómalomból?
Hát én hívő vagyok, de az a felfogásom, amit az az árvizes vicc sugall. Szóval várom a segítséget, de addig is megteszem, ami tőlem telik.
(Aki nem ismeri: Józsi bácsi áll a háza előtt, derékig az árvízben.
Arra jön egy csónak.
- Józsi bácsi! Jöjjön! Elsodorja a víz! -
Józsi bácsi felel:
- Én istenhívő ember vagyok, imádkozom, nem halhatok meg. - Csónak el.
Másnap egy hajó jön, Józsi bácsi nyakig víben, megint hívják, de a válasz ugyanaz:
- Istenhívő ember vagyok, imádkozom, nem halhatok meg.
- Az éjszaka pedig Józsi bácsi vízbe fúl.
Felkerül a mennybe, Szent Péterhez. Mondja neki:
- Miért kellett meghalnom? Folyamatosan imádkoztam!
- Szent Péter lapozgat a jegyzeteiben, majd megkérdi:
- Hogy is hívják magát?
- Kovács József
- Kovács József, Kovács József... maga meghalt?
Pedig küldtünk egy csónakot, meg egy hajót is! )
További ajánlott fórumok:
- Csak egy Anya? Vagy a gyereknevelés munka lenne?
- Annyira nehéz... gyereknevelés kérdések
- Anyósom, apósom beleszól a gyermekeim nevelésébe, 20 éves vagyok, szerintetek éretlen vagyok még a gyereknevelésre?
- Kapcsolat kontra gyereknevelés
- A gyereknevelés mindennapos problémái
- Ha előről kezdhetném a gyereknevelést