GYED után munkanélküli segély (beszélgetős fórum)
Elvileg már jár, legalábbis a 2019. évi CXXII. törvény szerint biztosított az álláskeresési járadékot kapó személy is. Illetve annak megszűnését követően még 45 napig lesz az.
Ha nem lesz addigra új munkahely úgy tudom még kérhet szociális alapon tb-t, de ott az egy főre jutó jövedelmet nézik. Így, ha a férj jól keres nem hiszem, hogy jàr, de nem tudok (már 😀) pontos összeget .
Közös megegyezéssel azért jövök el, mert van lehetőség rá, kifizetik ami jár, és nem várom meg, míg elkezdik a céget felszámolni.
Munkanélkülibe pedig evidens, hogy az ember bejelentkezik, legalább a tb-t fizesse hivatalos szerv, ne nekem kelljen. Plusz, ha jár a 7 év ledolgozott időszak után valami juttatás, azt is szívesen fogadom.
Ne legyünk a pénzünk ellensége. Ha jár, el kell fogadni.
Sziasztok!
Közös megegyezéssel megszűnik a munkaviszonyom, gyeden 12.27ig lennék, de férjemnek átadom 08.12vel.
Innentől munkanélkülibe szeretnék bejelentkezni.
Szerintetek, ha a munkáltató egyéb juttatás címen kifizeti a végkielégítést, kaphatok a munkanélkülitől álláskeresési segélyt a munkahely megszűnése gyanánt?
Pontosan nem tudom mi a juttatás jogcíme. Köszönöm a segítséget
További ajánlott fórumok:
- Ha én mondok fel a munkahelyemen, azonnalival, akkor kaphatok utána munkanélküli segélyt?
- Mennyi ledolgozott nap után jár munkanélküli segély?
- 3 és fél év részmukaidős munkaviszony után kaphatok munkanélküli segélyt úgy, hogy mindemelett nappali tagozatos diák vagyok?
- 3 hónap bejelentett munkaviszony után jár munkanélküli segély, ha csak 4 órásba voltam bejelentve?
- Jogosult vagyok-e tgyás és gyed igénybevételére, ha a szülés idején munkanélküli segélyen leszek?
- Ápolási ellátás után munkanélküli segély