Gyed után, gyes alatt próbaidős szerződéssel 2,5 hó munka után tényleg csak úgy egyik napról a másikra kirúhatnak valakit a melóhelyről? (tudásbázis)
5. 6208ad5eaa (válaszként erre: 3. - Dinuss)
2009. dec. 18. 15:27
start kártya miatt fel lett bontva a szerződés így munka nélküli kismamaként megkaptam, majd újra vissza vett de úgyhogy az első 3 hó próbaidős szerződés, és utána lett volna ismét határozatlan
4. 5e76004fb5
2009. dec. 18. 15:19
azért próbaidő alatt mind a két fél magyarázkodás nélkül búcsút inthet a másiknak:(
3. Dinuss (válaszként erre: 2. - 6208ad5eaa)
2009. dec. 18. 15:17
Ha a probaidos szerzodesben az all,hogy 3 honap akkor a 3 honap alatt barmikor elkuldhet sajnos!De miert probaidos szerzodessel vett vissza?Elotte nem volt szerzodesed?
2. 6208ad5eaa
2009. dec. 18. 15:08
8 éve voltam tagja a munkahelyemnek, közbe szültem, visszamentem dolgozni gyes-en vagyok még, próbaidős szerződéssel vett vissza, 2,5 hó után közölte holnap nem kell bejönni, létszámleépítés van. Ezt tényleg megteheti?
1. 6208ad5eaa
2009. dec. 18. 15:07
Gyed után gyes alatt próba idős szerződéssel 2, 5 hó munka után tényleg csak úgy egyiknapról a másikra kirúhatnak valakit a melóhelyről?
További ajánlott fórumok:
- Családot keresek, eltartási szerződést kötnék
- Kölcsönadok egy hatalmas összeget, írassak ügyvédi szerződést?
- Eltartási szerződést kötnék
- Házassági szerződés: igen vagy nem?
- Tehet ilyet bank, hogy a szerződésben kötött futamidőt meg hosszabítják 2 évvel az adós tudomása nélkül? Nem fix a hiteltörlesztő.
- Lakásbérleti szerződés aláírása után a bérlőjejölt nem jelentkezik