Gyanús a párom! Ne vegyem észre, nyomozzak, vagy nyomoztassak? (beszélgetős fórum)
Én nálam anno úgy volt, hogy a haverja tudta a jelszavát az egyik fiókjának, mert ő volt az ügyintéző - így fogalmazott. Mondtam neki, együtt vagyunk, ő tudja én meg nem? Akkor odaadta, le is bukott. Következőre nem adta oda, de megint tudta másik haverja. Akkor folyamodtam a saját eszközeimhez. Egy ideig "szaglásztam" utána, mígnem a végén beleszartam az egészbe, el jutottam odáig, hogy nem érdekel már az sem hogy ha félre kavar, sőt... Elintézte rendesen. Vége is lett.
Amikor nagyon titkolózik valaki és mindig a szent és sérthetetlen magánéletét hozza fel indoknak, az már régen rossz szerintem.
nem is
nem jó a téma.és hiába kérdeznek,nem válaszolsz.
Hagyd!Biztosan az új könyvéhez gyűjti az anyagot!
"Vigyázzatok férfiak!A nők nyomoznak" címmel.Tudod,aki a spermáknak is jogokat ad,abban nem bízhatsz!:-DDD
Nekem volt egy ismerősöm aki amikor rákérdezett az asszony, elmondott neki doldokat, hol mikor, stb.Én tudtam hogy igaz, de az asszony úgy volt vele hogy direkt szívózik.
Ezt én is láttam egy filmben mond meg az igazat tuti nem hiszik el.
Te mit akarsz Zolitól?Ez egy fsz,basszus.Miért akarod megoldani a problémáját,ha azon gondolkozol,h nyomoztass utána.Ez igen!Szép pár vagytok...Küldd el a csudába,oldja meg a bajait,ahogy akarja!
Állításod szerint úgyis leültetik napi 100 ft-jával.Nem lesz rá gondod egy darabig.
Nyomozz ki mindent amit csak lehet,ha magától nem mondja és gyanús.
Elvégre tudnod kell,ki az az ember akit,te a párodnak nevezel.Kire dolgozol,kire főzől,mert ha nem érdemli meg, feleslegesen ne pazarold rá az energiád.
Nem olvastam semmilyen írást, csak a fórumcímet.
Ebből pedig semmi sem derült ki. Vagy mégis?:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan vegyem rá a férjemet a vagyonmegosztásra?
- Hogy vegyem rá a párom a babaprojektre?
- Kicsit gyanús nekem a párom anyukája, ti hogy látjátok?
- PCO gyanús vagyok! Akik jártasak ebben a témában, kérem segítsenek!
- Van okom félni attól, hogy valaki gyanúsnak ítéli a házasságomat?
- Hogyan vegyem rá a páromat, hogy csináltassa meg a fogát?