Az afta egy fertőzés általában magától elmúlik néhány napon belül, de ha nem kérjél rá ecsetelőt. Nekem a Tantum Verne /remélem jól írom/ egyik terméke vált be.
Ha afta, arra lehet kapni vmi ecsetelőt-nagyimnak volt.
Nekem a régi "fogorvosom" cseszte el a fogaimat, most nem győzzük helyrehozni... És igen, pénzbe kerül. Az lenne az igazi, ha a régi fogdokin be lehetne vasalni a költségek egy részét. Csak pereskedés nélkül nem lehet, az meg kétesélyes, és nagyon időogényes.
nekem is rosszak a fogaim, pedig mosom. Sajnos ez genetika. Nekem eleve szuvasodva jött ki az alsó két bölcsesség fogam. Egyenlőre félek elmenni dokihoz. Nekem visszatérő (3-4 alkalom) fehér hólyagszerű( de lapos) valami van a szájlebernyegemen. Nem tudom mi ez, valahol olvastam, hogy talán afta. Tudja valaki mi ez és hogy kell kezelni?
ja énis kiskorom óta,és a gáz az hogy ápr ban ki kelett húzni a jobb hátsó 6osom.de vmi iszonyat volt.be is gyulladt a helye,fog meder gy. kaptam, az vmi kegyetlen!!!!1 hétig cataflam!!!
és a mai napig nem forrt össze a luk de a szar az hogy a mögötte levö is szar és érzem de ha azt is kihuzzák, akkor nemélesz fogam jobb o hátul...
pedig a doki szerint ilyen nagy fogat gyökérkezezeltetni nem sikeres...
Nekem is folyamatosan lyukadnak ki a fogaim, már 4-et kihúztak, pedig elmex-szel mosok fogat, már kalciumot is iszom, és mégis! A tömött fogaim szétmállanak, már az egyik szemfogam is kezd szuvasodni, nem győzök fogorvoshoz járni.
hát sajna nekem szinte mindig van vmi,húzások,tömések,gyökérkezlések,állandoan van vmi és a komplikáltabb fajtából,orvost sem találni rendeset,....vki aki mindig bajlódik a fogaival?(rendszeresen mosom !!!!)