Guns'n' Roses: November rain (beszélgetés)
Végre....ma élőben láthatom Axl-t:)
Aztaaaa de jó lesz!:)
Én szeptember 18-án ott leszek Bécsben...:D
Nagyon várom már!!
Imádom Axl-t is és az összes számát is:)
Én sem értem hogy miért hal meg a lány a végén :S
És azt sem hogy a csók után Slash miért megy egyedül gitározgatni ? :O
Én úgy tudom, hogy a Dont cry, a November rain, és az Estranged egy "trilógia".
Amúgy szerintem is két végletről szól. Nem akarok hülyeséget mondani, annyit tudok, hogy a Dont cry-ban Stephanie játszotta el a klipben, hogy milyen viharos volt a kapcsolatuk Erinnel. Aztán nem tudom, hogy a November rain is a régi kapcsolatát ábrázolja, vagy ott már az újat.
A lényeg, hogy imádom én is, hatalmas gyűjteményem van belőle :)
Imádom.
Meghal a menyasszony.
A mondanivalója az, hogy ne pattogjon senki a menyasszonytánc előtt!
A két végletről szól,amit az esővel jelképez.
Boldogság,kontra fájdalom.
Jaja, tényleg!:) De tényleg meg fogom nézni!
Jó nagyon a szövege is, a végén, Slash szólója után az a szöveg, hogy "Nem gondolod, hogy szükséged van vkire? mindenkinek szüksége van valakire, nem te vagy az egyetlen"
Ezért nem hiszem, hogy álom lenne.
De befogom a szám, már évek óta nem láttam a klipet, nehogy hülyeséget írjak!:P
Szerintem a lényeg,hogy elveszíti a feleségét.
Nem értek angolul sajnos,de számomra az jön le ,hogy amikor esküdtek,az eső tönkre tette az esküvőt,rossz ómen volt,és amikor eltemeti szintén jön az eső ...
Jajj, de jó, hogy nem vagyok ezzel egyedül :)))
Nekem az se tiszta, álmodta -e Axl az egészet a végén, vagy megtörtént.
Sziasztok!
Én is megnéztem a klippet, mert nem emlékeztem rá, de nem jöttem rá pontosan mi történt:( Ha valaki tudja, engem is érdekel, már majd kilyukad az oldalam:DD
Igen, elmosta az eső az esküvőt, a következő kép pedig már ismét a templom, ahol a csaj fekszik a koporsóba:o
Hát jah....milyen igaz... :/
na, várom majd a kiértékelésedet :)
Holnap megnézem a klipet, mert már rég láttam, és megírom neked! Jó? Arra emlékszem, hogy az eső elmossa az egész banzájt!
Van amúgy a szövegében egy nagyon-nagyon jó rész: "But lovers always come and lovers always go and no one's really sure who's letting go today walkin' away"