Guns n' Roses: Chinese Democracy. Hallottad már az új albumot? Megvetted már? Mi a véleményed? (beszélgetés)
Na, örülök, hogy tetszik! :)
Imádom azt a pasit (L)
Szerintem sokkal jobb, mint akár a mostani guns, akár a velvet revolver - bár lehet, hogy elfogult vagyok :)
huhh én is nagyon szeretem Izzy zenéjét!
meghallgattad már?
Hmm, ennek örülök :D
Nekem az On Down The Road albuma tetszett a legjobban, egy kicsit country-s beütésű. amúgy a like a dog kivételével mindegyik nagyon jó :)
jobb, mint a chinese democracy :D
kíváncsi vagyok, hogy mit mondasz róla, majd írd meg, ha meghallgattad ;-)
Na felcsigáztál, meg fogom hallgatni én is! :)
Amúgy én is meglepődtem, amikor láttam, hogy nagyon sok dalnak ő a szerzője.
nekem is így volt, amíg meg nem hallgattam izzy szólóalbumait (főleg az On Down The Road-ot, ohh...), meg észre nem vettem (""), hogy ő volt a szerzője a dalok nagy részének, és miután kilépett, egy darab számot nem sok, annyit sem sikerült összehozniuk a többieknek (bár a felállás még 4 évek keresztül megmaradt).
nekem ő olyan háttérember, aki ott van, elüldögél egyedül, észre sem veszed, hogy ott van - viszont nélküle működésképtelen a dolog.
szépen megfogalmaztam :D:D:D:D
találtam egy cikket, bár MÁR nem gnr - shal, duff & izzy közösen dolgoznak egy lemezen, már az utolsó simításokat végzik.
Mondjuk én igazából csak akkor mennék, szívem szerint, ha izzy is ott lenne ^^
csak sajnos ezt nem lehet előre tudni :(
Köszi. Már jó régen jártam azon az oldalon. Hát nem tudom, jó lenne, ha igaz lenne.
Mondjuk náluk tényleg soha nem lehet tudni :) (ezért is reménykedem folyamatosan :D )
htgth.com (heretodaygonetohell.com), itt nem szoktak kamu pletykák lenni, illetve az elmúlt közel 4 évben nem voltak!
ennek ellenére, lehet, hogy mégis ez lesz, mert szeritnem közöltek volna már részleteket.
de a gnr-nél mikor lehetett tudni? :D
heh, igen, jó is, hogy szóltál, kivettem a lakhelyet, meg átírtam az adatlapom, mert 2 éve frissítettem utoljára, mi is elköltöztünk apum új munkája miatt. :)
Állítólag terveznek idén újabb turnét, de nem tudom, hogy el akarok-e menni majd.
A régiek tényleg jobbak, de azért ez sem rossz szerintem.
Amúgy én is bajai vagyok eredetileg, csak másfél éve elköltöztem :)
Szerintem is változott a hangja - bár ez élőben nem látszott 3 éve ;-)
jó kis koncert volt, a késést leszámítva :(
maga a cd nekem nem igazán tetszik, bár van rajta pár néhány jó szám is.
én izzy stradlin szólólemezeiért vagyok oda, szerintem ő volt a guns mozgatórugója - nem volt soha a középpontban, viszont a számok (nem a szövegeket, hanem a zene alapját:D) nagy részét ő írta.
Azért rajta is meglátszik az idő sajnos :) Na meg a plasztika... Az nem kellett volna, és akkor lehet, hogy több marad abból a kis szemét pofázmányából :))
Jó lenne, ha jönnének megint Magyarországra, most már biztosan nem hagyom ki!!
Ajánlom ezt az oldalt!
* Automatikusan eltávolított tartalom.