Gumizós játék a régi időkből (beszélgetős fórum)
volt a mini, összetett bokával,és volt a terpesz.terpesznél a térd szint(3.volt) már egy lábon működött... mi balettcipőt vettünk fel, mert keskenyítette a lábfejet...
gyakoroltam nővéremmel 3.emeleten a panelban, hogy az udvaron ne égjünk be:) a harmadik ember a szék lába volt, sokszor felborult:)
1. feladat: boka összeszorít. be-ki, be-ki, be-ki...hatodiknál rá...tizediknél teljesen ki bal oldalra
2.90fokban elfordulsz,szemben állsz,merőlegesen a gumira. bokához fog előre, átugrassz a másodikon,megfordulsz...ugrassz...előre, a kettő közé majd a másodikra és ki (talán török???)
3. halacska: bal oldalit jobbra, jobb oldalit balra keresztül egymáson. rálépsz, majd felugrassz,bele a 2 gumi közé
4.gumi szélére állsz,másik lábbal mindkettőt átveszed a lábad előtt,és bal lábad mögé veszed..ugrassz...a kettő közé ,majd ki
utána lábszár szint....
utána boka
Emlekszem a gatyagumis jatekre,jo parat el is tudnek ugralni,de leirni...jujuj,;)
Imadtam;)
Dícséretes, nekem is ez a cél. Az én porontyom még csak 10 hónapos, de azt szeretném, ha ő is inkább igazi játékkal fárasztaná, fejlesztené magát. Jövőre tervezzük a tesót, így nem lesz nagy korkülönbség, biztos jól ellesznek. :)
Mi se nagyon nézünk tévét, de ő meg aztán pláne. Pedig sok ismerősöm már 2 hónaposan betette a gyerekét a bebe tévé elé!:)) Szerintem agyhalál! :S
Emlékszem tök hamar elment az íze,utána meg kemény lett már
:-)
:-)
Na akkor a Te gyerekeid élvezik az udvart,ez a jó!!!! :-)
Emlékeztek a gyümölcs ízű színes golyó formájú rágóra?? Az is finom volt,állítólag még nagy hiperben lehet kapni.
Bár az én gyerekeim még kicsik (4 és 5 évesek), olyan jó érzés (bár ez most furán fog hangzani) amikor este 8 fele alig tudom Őket beóbégatni a kertből és tiszta piszok mindenük :-)) Jó alapos fürdés, bazi nagy vacsorázás, jó nagy alvások :-) Imádom!
Van olyan ismerősöm, akinek a gyerekeimmel egykorú gyereke órákat!!!!!!!! játszik már számítógépen! :-o
Anyja mondja neki, hogy menj fiam, kapcsold be magadnak a tv-t...
Az én gyerekeim azt sem tudják, hol a távirányító, a számítógép pedig egyenesen mumus!!! Nem ülhetnek elé! Tabu nekik! Persze tv-znek is azért, főleg, ha rossz az idő, kb. 350 mese közül választhatnak itthon :-)) + minimax esetleg Animal Planet, ezek közül választhatnak.
Donald rágó? Benne egy kis mese volt mindig... meg olyan tök jó íze volt! Fincsi?-6 ft. Leo jégkrém? Jajjjj, mennyi minden jutott most eszembe!
Ez igennn!!
Akkor a maiak csak unatkozna valóban.
Na ez nálunk még nem volt,mert nem emlékszem rá.
:-)))
Sajnos ez így van:(
Anno nem volt számítógép-Laptop:)
Jobban le tudtuk foglalni magunkat.
Jó sok neve van..biztos minden megyében másképp hívták..
mi azt kérdeztük szünetben,"kocsizzunk?":DDDD
További ajánlott fórumok:
- Ó! Azok A Régi Jó Kis Közösségi Játékok!!
- Véletlenül nem tudja valaki, hogy a honfoglaló nevű stratégiai játékra hogyan tudnék regisztrálni?
- Régi játékbabát keresek!
- Régi számítógépes játék nevét (címét) keresem! Emlékszik rá valaki?
- Régi játékok - Mai játékok
- Lehet-e régi DOS-os játékot telepíteni, ha igen, hogyan kell elindítani?