Régi számítógépes játék nevét (címét) keresem! Emlékszik rá valaki? (tudásbázis kérdés)
Már csak egy oldal kell,ahonnan letölthetem.Na és melyik verziót?:-)))
Lehet,h sorra veszem őket!:-D
Vááááááááááááá!EZAAAAAAZ!!!!
KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM!!!!
Nem sajnos,de köszönöm.
Ez egy fix háttér volt,csak azon belül lehetett mozgatni a törpéket (vagy manókat) ide-oda,ott kellett megoldani a pályát.Ha azt megoldottad,léptél a következőre.
Ez nagy kedvencem volt,de csak a legelső,régi változata.Rengeteget játszottam vele :))
Erre egyik leírás sem illik,mást keresnek szerintem..
:-(
Nem,egyik sem...
Ez olyan volt,mint egy rajzfilm,nem felülnézetből voltak a pályák,hanem szépen kidolgozott rajzolt képen tudtam külön irányítani a manókat (törpéket),h hová kell menniük,mit kell csinálniuk.
Vicces volt,sokszor önállóan reagáltak dolgokra (megijedtek,stb) és a demoban az elején a királyt megwowwdoo-zta egy boszi.:-)
Amit kerestem nem találtam meg, de ezt igen és ezt is imádtam. :DD
Boulder Dash
Én egy comodore játékot keresek, de nem találok még hasonlót sem.
Sok sok helyiségből kellett összeszedni kulcsokat és talán falakat is kellett törni. De az tuti, hogy voltak szörnyecskék minden helyiségben és azok meg tudtak ölni. Azt hiszem nem csak kulcsot, hanem még valami mást is kellett gyűjteni, de abból nem olyan sokat.
Esetleg valakinek ötlet?
Vagy esetleg, hol találhatnék rá?
huh...
hát asztali számítógépünk volt,tv-hez csatlakoztatható nem volt.:-)
ja, akkor nem ez :)
most olvastam a leíráésát
További ajánlott fórumok:
- Ki milyen játékkal játszik a számítógépen?
- Hány éves kortól vannak számítógépes játékok?
- A férjem sokat játszik számítógépes játékokkal, így keveset foglalkozik velem és a kisfiammal.
- Mit tegyek ha a párom már nem először vert át, és a számítógépes játékok hatására már durvábban is bánt velem, de nagyon szeretem?
- Tudnátok ajánlani egy számítógépes játékot? (jó felbontású, nem verekedős, izgi)
- Emlékszik valaki a Hupikék Törpikék Teletrenszportörp című számítógépes játékra?