Hány éves kortól vannak számítógépes játékok? (tudásbázis kérdés)
Hány éves kortól vannak számítógépes játékok?
ez volt a főkérdés!!!!
rendben csapjunk együtt és akkor szent lesz a béke)
nyújtom a jobbomat)))))))))) további szép napot!
hm.. nem ez volt a téma, a számitógép használata!
Gratulálok a gyermekedhez és neveld boldogságban és megértésben!
na jó, csapok a kezemre, mea culpa.
de tényleg, nem kell ezt ennyire túlrágni, van aki csinálja, van aki nem csinálja...van ezer ilyen példa.
Mégis mire méltó? Neked mi bajod van?
Az én gyerekem is néz tv-t, sőt imádja a Thomast. Érdekes módon 1,5 évesen már tisztán, összetett mondtaokban beszélt, most 2,5 évesen tud rengeteg verset, mondókát, éneket, és nem a tv-ből tanulta meg. Attól, hogy valaki megengedi, hogy nézze a mesét a gyereke, meg néha nyomkodja a számítógépet még nem rossz anya, és nem hanyagolja el a lurkót. Ha te ezt nem tartod jónak, akkor ne engedd, de ne csinálj úgy, mintha te lennél mindenben a követendő példa...
nyuszika lazuljál :D mindenki másképp neveli a gyerekét, mert mind mások vagyunk és mind mást tekintünk jónak. nem kell felkapni a nózid meg a vizet, örülök hogy a te gyereked is fejlettebb valamiben a koránál :D az hogy ki mit kap vissza :DD az nem ezen múlik szerintem :)))
addig jó, míg nem a te gyereked szúrja le, nem igaz? ;))
sajnálnám, ha ez igy történt volna nálam!
Amit most megengedtek azt fogjátok majd később visszakapni!
Annyi minden van a világon és még sem nyúl mindenhez! De magyarázzátok csak meg magatoknak, de ha majd később függő lesz, és mint a napokban kapott hir szerint leszúrja a szüleit, mert kikapcsolták a számitógépet, nem kell csodálkozni!
egy 20 hónaposról nekem nem baba, hanem egy rafinált mindentmegvizsgálok törpe jut eszembe :DDD és érdekli a gép, a minden, szóval vagy tiltod és ha megülős ezt elfogadja, vagy ha mozgékony kis ördögzsák, titokban fogja nyomkodni :))) a sütő-mosógép gombjain kívül a laptopod vagy asztali gépedet is :DD
jó annak, akinek kicsit megül a gyereke ha leteszi :DD
További ajánlott fórumok:
- A férjem sokat játszik számítógépes játékokkal, így keveset foglalkozik velem és a kisfiammal.
- Mit tegyek ha a párom már nem először vert át, és a számítógépes játékok hatására már durvábban is bánt velem, de nagyon szeretem?
- Mikortól számít kórosnak a számítógépezés?
- Digitális fényképezőgéppel készítettünk néhány képet.Szeretném feltenni az internetre, de a számítógép nem ismeri fel a képolvasót.Mit tegye
- Túl sok pénzem megy el számítógépes játékokra.
- Meg tudnátok mondani mik most a legjobb és újabb számítógépes játékok 10-12 éves fiúknak?