Grillázsnápolyi recept
![Elkészítési idő](http://static.hoxa.hu/pic/oraikon.png)
![Kalória](http://static.hoxa.hu/pic/kaloriaikon.png)
![Zsírtartalom](http://static.hoxa.hu/pic/zsirikon.png)
![Szénhidráttartalom](http://static.hoxa.hu/pic/szenhidratikon.png)
![](http://static.hoxa.hu/pic/recept-foto.jpg)
50 dkg cukor
30 dkg vaj
8 tojássárgája,30 dkg dió
1 csomag ostyalap.
A Grillázsnápolyi elkészítési módja:
30 dkg cukrot, 30 dkg vajjal és a 8 tojássárgájával gőz fölött megfőzzük. 20 dkg cukrot felolvasztunk egy edényben s a még forró masszához keverjük majd az apróra vágott diót is bele keverjük. Mielőtt kihűlne megtöltjük az ostyalapokat.
Érdemes fogyasztás előtti napon elkészíteni, hogy legyen ideje az ostyának megpuhulni.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: ae1072e6e1, 2009. máj. 4. 21:16
A grillázsnápolyi elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.