Grapefruitmag-kivonatot hány éves kortól lehet adni a gyermeknek?És milyen mennyiségben? (tudásbázis kérdés)
Ezen az oldalon van csecsemőknek is ajánlat. A szakértőnek lehet kérdést is feltenni.
Én sem rendszeresen adom,csak ha beteg.
Míg szoptatsz addig szerintem is átmegy.1-2 cseppnél én sem tennék többet.
Most ismét kismama vagyok és 3-4 cseppnél többet nem javasolnak.De most sem minden nap iszom,csak ha úgy érzem,hogy valami nem stimmel,vagy ha lebetegszek.
Egy éves kórtól adható a gyereknek?
.., én szoptatok, és 1-2 seppet teszek a vizembe..az is átmegy szerintem a tejemen keresztül..de neki én nem mernék adni. 4 hónapos egyénként.
Szia.
Igen,attól függ,hogy milyen fajta.Én már kicsi kortól kezdve használtam,eleinte higítva.Most egy éves lányomnál napi 1 cseppet lehet.
Na, erre én is kíváncsi vagyok. Glicerineset vettem, direkt gyerekeknek de azt nem olvastam sehol hány éves kórtól értendő.
Mert csecsemőknek elvileg citrusfélét nem szabad adni.. :S
További ajánlott fórumok:
- Horoszkóp minden mennyiségben
- Elutasitott gyermeknevelési hozzájárulás, elutasított lakásfenntartási támogatás.
- Kubu. Mennyire egészséges a gyerek számára ez az ital? Jó-e ha ilyet (is) iszik? Mennyi idős kortól lehet adni a gyermeknek/csecsemőnek?
- Hány éves kortól ajánlott a kisebbik gyermeknek külön cipőt venni, azaz nem a testvérétől megörökölt cipőt ráadni?
- Milyen idős kortól lehet adni a gyermeknek forralt házitejet?
- Mennyi az átlagos mennyiségű ruha egy óvodáskorú gyermeknek? Kisgyermekes anyukák?