Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Grapefruitmag cseppet adhatom a fiamnak? Azt írja, alkoholt tartalmaz. fórum

Grapefruitmag cseppet adhatom a fiamnak? Azt írja, alkoholt tartalmaz. (tudásbázis)

2010. jan. 30. 05:55
Nagyon kedves vagy köszönöm.
2010. jan. 29. 19:45

Ezt találtam egy alkokolosról:

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Belsőleg alkalmazva általános használati útmutató: naponta 2-3 alkalommal 3 cseppel kezdjük, majd lassan emelve a dózist kb. egy hét elteltével érkezzünk el a 3 x 15 csepphez. Ezt követően újra csökkentsük kb. egy hét alatt az adagot. Figyelem! A kivonat a szembe nem kerülhet! Kizárólag hígítva használjuk! Hígítatlanul szemölcsök, láb- és körömgomba esetén használható külsőleg. Citrusallergiában szenvedők nem szedhetik. Csecsemőknél és kisgyermekeknél kisebb adagot használjunk.

Várandós anyukák is szedhetik.

6. micimacko72 (válaszként erre: 5. - B.Annamária)
2010. jan. 29. 19:32
b.nőm is ezt az alkoholost használja a gyerekeknek, épp ma beszéltünk róla. Az ő gyerekei öt és másfél évesek
2010. jan. 29. 19:31
Valószínű,hogy egy olcsóbb fajtát választottam, mert felajánlotta a patikus,hogy van olyan ami nem keserű,de gondolom szólt volna,hogy ne adjam a gyereknek mert ő is velem volt.
4. 4b6a2525df (válaszként erre: 1. - B.Annamária)
2010. jan. 29. 19:30
Inkább Ti szedjétek be és a gyermekednek vegyél alkoholmenteset
2010. jan. 29. 19:29
Szerintem nézz utána a neten az adagolásának. Én a dm-ben szoktam venni és én is higítva ittam, de hát én ugye nem vagyok gyerek... :)
2010. jan. 29. 19:28

Szia! Én úgy tudom, hogy ezt higítva adhatod a gyerkőcnek.

Mi is használjuk a gyerekeknek de másik fajtát az nem tartalmaz alkoholt és édes.

2010. jan. 29. 19:26

Sziasztok!

Most vettem a patikában egy fajta gapefruitmag cseppet a 6 éves fiamnak.

Itthon vettem észre,hogy tartalmaz 20% alkoholt

Adhatom neki? és ha igen mennyit? Vagy jobb ha mi szedjük be.Nem tudom, segítsetek köszi

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook