Próbálta már valaki a grapefruitmag cseppet? Ki mire használta? (beszélgetés)
Szívesen.
Amennyiben az eredetit akarod fogyasztani, adok hozzá még egy jó tippet. A legjobb persze folyamatosan használni, de ha nem, akkor betegség esetén (olvasd el mi mindenre hat) már a kezdetektől a napi adagod 3-szorosát kell beszedni 10 napig.
Pl. ha a te napi adagod 20 csepp, akkor naponta 3x20-at kell szedni. Olyan mint az antibiotikum, mellékhatások nélkül.
Na többet nem taglalom, Dr. csabai oldalán minden le van írva.
Egy volt kolléganőmnek pigmenthiány volt az arcán (vitiligo)
Fél év után látványos javulás történt.
Én immunrendszer erősítésre szedem több mint 1 éve. Ezen kívül mikor éreztem hogy ki akar jönni a herpesz, bedörzsöltem azt a helyet, és nem jött ki.
Tettem el vele nyáron kovászos uborkát hőkezelés nélkül. Az a baj vele hogy egyre drágább. Ha ott is emelik ahonnan beszerzem, nem fogom tudni tovább használni. Pedig tervezem kipróbálni a kertben is gombabetegségek megelőzésére paradicsomnál.
További ajánlott fórumok:
- Titok c .könyv, valaki aki használta, sikkerrel járt?Pozitiv gondolkodás bármire képes...?
- 20 %-os Spar kuponjaidat mire használtad fel?
- Ti mire használjátok / használtátok a megmaradt babaolajt?
- Mire kell figyelni használtautó vásárlásakor?
- Betegségedre milyen természetes gyógymódot használtál amivel meggyógyúltál? Írd le tapasztalataidat, és hogy mire mit szedtél.
- Mikor lehet elkezdeni szedni a Vénusz Cseppet? Használta már valaki? Vélemények?