Ti mire használjátok / használtátok a megmaradt babaolajt? (tudásbázis)
Köszi szépen a választ.
Felmerült néhány kérdésem, ...
Privi ment. :o)))
Ja,és nagyon kemény zsírdugókat szedtünk ki a kislányom füléből.
Muszáj,mert az orvos nem lát bele-hogy bekukucskáljon:))
Persze,mindannyian úgy tisztítjuk a fülünket.
Azért érdekes,hogy eddig senki nem mondta.
Egyébként-nem tudom,elárulhatom e a nevét a dokinak,aki mondta-egy remek orvos gégész-János kórházban van-Dr Garay Zsolt.
Azt hiszem,ha beütöd a nevét a keresőbe-kidobja-mert szokott publikálni.
Lehet,pontos i-vel van.
Fülmosáshoz haználjuk.
Gégészünk mondta,hogy fecskendezzük be mindkét fülbe,majd pár perc múlva nagyobb fecskendővel kimossuk.Remekül tisztítja a fül járatait:)
Köszi...
ma este lehet, hogy kipróbálom. :o)))
Egyébként én arra is gondoltam, hogy talán a bútorokhoz is jó lehet, de mivel avasodhat így nem biztos, hogy mégis jó. :o((
Kipróbálni még semmire sem mertem.
Testápolót szintén nem használok, mert utána "újra le szeretnék tusolni érzés" fog el mindig.
Eszembe jutott még valami...
Bőrfeszesítés:
Keverj össze fél deci babaolajat két evőkanál barnacukorral. Masszírozd át vele a a narancsbőrös területet dörzskesztyűvel (már akinél van olyan),az óramutató járásával megegyező irányban, körkörös mozdulatokkal. Majd hideg-meleg zuhany váltogatásával fokozhatod a vérkeringést! :)
Sajnos nem gyantázom magam, :o(((
de köszi az ötletet,
mert lehet, hogy valakinek hasznos lesz.
A kérdésem azért merült fel, mert a kislányom (azaz a bőre) a kezdetektől nem igényelte a babaolaj használatát.
Születése előtti beszerzésből és az ajándékokból adódóan, most van pár olajam, de nem tudom mire lehetne használni.
Kérlek, ha ti praktikusan fel tudtátok használni, akkor osszátok meg velem, illetve azokkal akiket érint a téma.
Előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Mire használjak tojásfehérjét, ha megmaradt?
- Shea vaj ha hasznaljatok, hasznaltatok, osszatok meg mik a tapasztalataitok
- Nagyon sok alma megmaradt, mire használjam fel?
- Az Avon Solutions Body Stretch-et ki használja vagy használta? De érdekelnek más hasonló hatásos olcsó krémek is
- Van valaki aki ismeri és használja vagy használta a Manuka mézet?Kiváncsi vagyok a tapasztalatára.
- Van itt olyan aki használja, használta huzamosabb ideig a steppert?