Betegségedre milyen természetes gyógymódot használtál amivel meggyógyúltál? Írd le tapasztalataidat, és hogy mire mit szedtél. (beszélgetés)
Nekem a hüvejk ujjam fertőződött el, még kiskoromban. Elég csúnya volt. Biztosan sokan emlékeztek, hogy régen a centrifugát sokan kézzel állították le, mert a teteje elég hamar letört.
Na nagymamám is így tett, amit én kilestem és egy alkalommal gondoltam majd én megállítom.
Csak azt nem láttam úgy hat évesen, hogy előtte a konnektorból ki kellett volna húzni, így mire észrevette a nagymamám, addigra lement a fél hüvejkujjamról a hús, mert nagyon meg akartam már állítani.
Szóval kötés.... minden volt, de pár nap múlva nagyon hogy úgy mondjam szaglott. Ekkor a második szomszédban lakott egy aranyos rendes roma család és az anyuka tett nekem rá kenyérbelet és bekötötte. Ez egy két nap alatt helyrehozta, majd rohamosan beindult a gyógyulás.
Bár mindíg emlékeztem erre a dologra, nem hittem el. A kutyám lábán egyszer akadt egy seb, ami ugyancsak elfertőződött és úgy döntöttem megpróbálom. Ugyanaz történt! Kiszívta a sebet, az kitisztult, majd iszonyat gyorsan beindult a gyógyulás!
Szia!
Én penicillin érzékeny vagyok.Tüszős mandulagyulladásra szedtem természetes gyógyszert,ami kis kanál mézbe foghagyma reszelék.Kicsit kegyetlen,de nagyon hatásos! ;D
Ha úgy érzed bizonyított az hogy természetes gyógymódoddal meggyógyultál írd le mire mit szedtél.
Sok hozzászólást várok.
Ismeri valaki a medvetalp gyógynövényt? Szedted már az betegségedre? Meggyógyultál tőle?
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk a természetes gyógymódokról
- Pajzsmirigy alulműködést lehet természetes gyógymódokkal helyrebillenteni?
- Aloe Vera milyen betegségekből segített meggyógyulni?
- Bármely kórok, természetes gyógymódok!
- Megfázás, influenza természetes gyógymódokkal, esetleg homeopátiával
- Orrdugulásra tudtok természetes gyógymódot 7 éves gyermekemnek?