Görög lepény recept


50 dkg joghurt
20 dkg liszt
3 db tojás
só
bors.
A Görög lepény elkészítési módja:
Nem kell bele se élesztő, se sütőpor és az elkészítése is egyszerű. Ugyanakkor ezzel a finomsággal mindenkit elkápráztathatunk és megunni sem lehet. A hozzávalókat egy nagy keverő tálba tesszük, jól összekeverjük, majd a kész masszát sütőpapírral bélelt tepsiben öntjük és megsütjük. Itt jön a változatos része mert a masszába mindent bele lehet pakolni: gombát, sonkát, kaliforniai paprikát, olívabogyót, feta sajtot, vöröshagymát és mást is, de főleg gyümölcsöket. Majd a tetejére rakunk egy kevés sajtot oregánó és 25-35 percre 180 fokos sütőbe toljuk, hogy szép barna színű legyen a teteje.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2019. ápr. 17. 19:08
A görög lepény elkészítési módja és hozzávalói.