Görög krémes recept
A Görög krémes hozzávalói:1 csomag réteslap 6 db-os
1liter tej +2 dl
25 dkg búzadara
25 dkg cukor
2 csomag vaníliás pudingpor
margarin
méz
A Görög krémes elkészítési módja:
A tepsibe 3 réteg réteslapot teszünk /közé olajozunk /,pár kiskocka margarint dobunk rá majd mézet csurgatunk rá. Az 1 liter tejből a cukorból és a buzadarából grízt főzünk.A 2 dl tejben elkeverjük a pudingot,majd a megfőtt grízbe keverjük. A grízes krémet a réteslapra öntjük ,a maradék réteslappal beborítjuk,úgy mint az előbb Sütjük kb 20 -25 percig kb 180 fokos sütőben
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: szanád, 2007. júl. 11. 07:51
A görög krémes elkészítési módja és hozzávalói.