Irénke szelet recept

Az Irénke szelet hozzávalói:
1.TÉSZTA.
1 TOJÁS
1 TEJFÖL
12DKG CUKOR
12DKG LISZT
12DKG DARÁLT DIÓ
1 KÁVÉSKANÁL SZÓDAPOR
2.TÉSZTA.
1 TOJÁS
1 TEJFÖL
12 DKG CUKOR
12 DKG LISZT
12 DKG DARÁLT MÁK
1 KÁVÉSKANÁL SZÓDAPOR
3.TÉSZTA.
1 TOJÁS
1 TEJFÖL
12 DKG CUKOR
12 DKG LISZT
2 EVŐKANÁL KAKAÓ
1 KÁVÉSKANÁL SZÓDAPOR
KRÉM.
8 DL TEJ
4 EVŐKANÁL BÚZADARA
2 CS VANÍLIÁS PUDINGPOR
25 DKG RAMA
25 DKG CUKOR
MÁZ.
20 DKG CUKOR
2 EVŐKANÁL KAKAÓ
4 EVŐKANÁL TEJ
10 DKG MARGARIN


Az Irénke szelet elkészítési módja:
A HÁROM TÉSZTÁT SÜTŐPAPÍRRAL BÉLELT TEPSIBEN MEGSÜTJÜK. A TEJBEN MEGFŐZZÜK A BÚZADARÁT ÉS A VANÍLIA PUDINGOKAT, HA KIHŰLT HOZZÁADJUK A CUKORRAL ELKEVERT MARGARINT. A KRÉMET KÉTFELE OSZTJUK ÉS RÁKENJÜK A TÉSZTÁRA. TETEJÉRE CSOKIMÁZ TESZÜNK.

A LAPOKAT LEHET VARIÁLNI.PL.2DB. DIÓS 1DB. KAKAÓS.
NAGYON KIADÓS.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az irénke szelet elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook