Irénke szelet recept
Az Irénke szelet hozzávalói:1.TÉSZTA.
1 TOJÁS
1 TEJFÖL
12DKG CUKOR
12DKG LISZT
12DKG DARÁLT DIÓ
1 KÁVÉSKANÁL SZÓDAPOR
2.TÉSZTA.
1 TOJÁS
1 TEJFÖL
12 DKG CUKOR
12 DKG LISZT
12 DKG DARÁLT MÁK
1 KÁVÉSKANÁL SZÓDAPOR
3.TÉSZTA.
1 TOJÁS
1 TEJFÖL
12 DKG CUKOR
12 DKG LISZT
2 EVŐKANÁL KAKAÓ
1 KÁVÉSKANÁL SZÓDAPOR
KRÉM.
8 DL TEJ
4 EVŐKANÁL BÚZADARA
2 CS VANÍLIÁS PUDINGPOR
25 DKG RAMA
25 DKG CUKOR
MÁZ.
20 DKG CUKOR
2 EVŐKANÁL KAKAÓ
4 EVŐKANÁL TEJ
10 DKG MARGARIN
Az Irénke szelet elkészítési módja:
A HÁROM TÉSZTÁT SÜTŐPAPÍRRAL BÉLELT TEPSIBEN MEGSÜTJÜK. A TEJBEN MEGFŐZZÜK A BÚZADARÁT ÉS A VANÍLIA PUDINGOKAT, HA KIHŰLT HOZZÁADJUK A CUKORRAL ELKEVERT MARGARINT. A KRÉMET KÉTFELE OSZTJUK ÉS RÁKENJÜK A TÉSZTÁRA. TETEJÉRE CSOKIMÁZ TESZÜNK.
A LAPOKAT LEHET VARIÁLNI.PL.2DB. DIÓS 1DB. KAKAÓS.
NAGYON KIADÓS.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: dobosanna, 2007. nov. 28. 08:51
Az irénke szelet elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.