Görkorizással mennyit lehet fogyni 1 hónap alatt? (beszélgetős fórum)
Mindenkinek tanácsolom, hogy ha komolyan gondolja ne gagyi görkorival kezdje, mert hamar fel fogja a adni.
Ezekkel a pár forintos vackokkal egész más korizni, ég és föld, nekem elhihetitek. A kereket lehet cseréni mindegyikben, sőt időnként cserélni és forgatni is kell, hogy szabályosan kopjanak.
A jó minőségű gumi kerekeken kívül nagyon fontos a jó csapágy is.
Az ócska kori nyom, nem gurul rendesen, így nem is olyan nagy élmény vele a korizás.
Anyukám 40 évesen tanult meg hullahoppozni. ;)
Bár az én negyed-fél órás karikázásomat nem tudja még überelni, azért egész jól megy neki, és nagyon ügyes! :)
Meg lehet tanulni, kellő akaraterővel... Az elején fetrengve fogsz nevetni magadon, igazi showder klub lesz, csak némán. ;) Viszont azt fogod észrevenni, hogy egre és egyre több fog menni! :) Csak ügyesen, és akkor kezdj könnyű karikával, mert azon könnyebb megtanulni! :)
nah hat ez nagyon jol hangzik. a labam izmos, de meg nincs oylan formaja mint szeretnem, ésa fenekemre is kene gyurni :))
forum inditot kerdezem, hol vette a gorkorit?
nekem meg van egy a hőskorból, szerintem 13 voltam mikor kaptam vagy kevesebb (azota nem nott a labam:D) csak a kerekei szarok és nem hiszem h lehet cserelni
Barátnőmmel együtt szoktunk kimenni, rajta konkrétan csak izom van, és nagyon feszes! :)
Ráadásul nagyon szép popid is lesz tőle! Az alsó részeket egyszerűen tökéletessé formálja! :)
Hasra ajánlom a hullahoppkarikát... öltsd meg sóval, vagy homokkal, lehet kék zöld foltos leszel, de hatásos! :)
Vagy vegyél szimplán rögtön fakarikát.
Az viszi csak le oldalról a husit! :)
Kis odafigyeléssel, napi fél óra görkorival, és hullahoppal, szerintem egy jó hónap után már látható nyomai lesznek annak, amit csinálsz! :)
Én így fogytam 10 kilót, viszont én mellette 90 napos diétát csináltam, és a görkori után, még bicajoztam is, bár volt amikor kihagytam.
Ha pedig meguntam a görkorit, akkor kimentem futni egy fél órát. :)
A lényeg a mozgás, és ne felejtsd el a rengeteg vizet! :)
Lehetőleg bubimenteset, mert szörnyű amikor futsz, és két lépés után jönnek a büfik! :D MEg amúgyis egészségesebb a bubimentes! :)
Szerintem annyira fogyni nem lehet vele, de ha kellően egészségesen étkezel, mellette minden nap csinálod, fogyhatsz.
Viszont ha az étkezésre annyira nem ügyelsz, csak keveset eszel, akkor gyönyörű lábakra tehetsz szert. :)
Én sokáig csináltam, és most hiába vagyok kicsit ducibb, a lábaimat imádom, mert feszesek, és sehol a narancsbőr!
További ajánlott fórumok:
- 50 év felett mivel lehet diétázni, fogyni?
- Hogyan lehetne kb.15-20 kg-ot lefogyni pár hónap alatt?
- 1 hónap alatt mennyit lehet fogyni? (magas induló súly, 1300 kcal)
- Szerintetek/tapasztalatotok szerint mennyit lehet 3 hónap alatt fogyni?
- Görkorcsolyázással lehet fogyni? Ha igen, kb mennyit tudnék leadni 1-2 hónap alatt?
- Mennyit lehet fogyni egy hónap alatt?