Gorgonzolás csirkecomb recept


6db.nagyobb csirkecomb 30-40dkg gorgonzola sajt
30dkg.erdélyi szalonna
só
bors
csirkefűszer
tejföl
fokhagyma
zsir
A Gorgonzolás csirkecomb elkészítési módja:
A csirkecombokat megmosom befűszerezem,és hagyom állni egy kicsit.Addig a gorgonzolát a szalonnát és a fokhagymát ledarálom,teszek bele egy pici sót, borsot és összekeverem.Óvatosan betöltöm a csirkecombok bőre alá,úgy hogy ne szakadjon szét.Ezután kizsirozott tepsibe rakom és közepes lángon sütöm amig piros nem lesz.Amikor már piros ráteszem a tejfölt és azzal is sütöm egy picit csakhogy kapjon egy kis színt.
Sütés közben én mindi locsolni szoktam a saját levével,nem azért mert kiszárad,hanem mert szerintem igy finomabb.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: billu, 2007. jan. 29. 09:58
A gorgonzolás csirkecomb elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.