Görcsök 27 hetesen segítsetek!! (beszélgetés)
Juj a napi 1 tbl. Magne B6 nagyon kevés.
Terhességben megnövekszik a magnézium igény. A max. dózis napi 3x2 tbl., de először próbáld csak napi 3x1-el. Ha nem elég emeld fel 3x2-re.
Viszont a 36. héttől el kell hagyni.
Hát akkor valószinű a pici rossz helyre feküdt és nyomja a beleidet is. Ilyenkor már nagyon oda kell figyelni ne egyél olyat ami felfújhat!
Pihenj és ne erőlködj, ne hajolgass, emelni se emelj!
Ne idegeskedj, mert az sem tesz jót! Csatlakozom az előttem szólókhoz, annyi kiegészitéssel, hogy most amennyit csak tudsz pihenj, feltett lábakkal.
Az is lehet, hogy a medence csontot tágul és a fájdalom miatt a hasad is begörcsöl. Ha rosszabbodik azonnal menj vissza a kórházba!
Pihenés, pihenés!
Én is keményedek és görcsölök, most vagyok 30 hetes és 25 hetesen kezdődött. A legtöbb, amit tehetsz, hogy magnéziumot szedsz. Nekem a magneb6 kevés. Naturlandos magnézium-citrát segít valamennyit. A dokim azt mondta feküdjek, semmi megerőltetés és ha rendszeresek a fájások, akkor irány a kórház. Amíg össze-vissza jönnek, addig csak jóslófájások. DE nem szabad vele szórakozni, mert a keményedés és a görcsök miatt, ami a szeméremdombig nyilal kinyílhat a méhszáj és beindíthaja a szülést. Az első lányommal 24 hetesen emiatt már 1,5 ujjnyira nyitva voltam, úgyhogy kórházba is fektettek. Végül koraszülött lett.
A lényeg a sok pihi és magnézium!
magnéziumot gyorsan, elmúlnak, és pihenj sokat!!!
ez mutatja, hogy túlerőlteted magad!
Nem lehet,hogy esetleg olyat ettél ami fel puffaszt???
Ne aggódj lehet csak átmeneti!!
Ha nem láttak semmit a korházba akkor ne aggódj!!!
Ki tartás!!
Ha a doki nem mondott semmi rosszat, akkor biztos minden rendben van.
Ezek keményedések lehetnek.
Magnéziumot szedsz?
Sziasztok tegnap óta görcsöl a hasam alja úgy megfeszül és mintha ki akarna szakadni!
Voltunk a kórházban többet vártunk mint a vizsgálat volt..és azt mondták minden ok.
De Én majd megdöglök a fájdalomtól hétfőn kezdem a 27. hetet 1. baba nem tudom mi ez de nem bírom már van hogy órákig jól vagyok,és utána beindul ez a feszítés a méhem megkeményedik pár másodperc az egész van, hogy 5 percenként vagy 3 vagy 20 percenként jönnek..
Segítsetek mi ez mit csináljak csak bőgök és bőgök...nagyon rossz...
További ajánlott fórumok:
- Hasfájós babák! Tudom, hogy nincs ellenszere, de kinek mi vált be a görcsök csillapítására? (gyógyszerek, ékezés, masszázs, stb...)
- Kérlek segitsetek! Nővéremnek 38.7'C-os láza van és nagyon görcsöl a hasa! Mivel lehetne csillapitani a görcsöket? Valamilyen házi módszer?
- Palástfű tea - Okozhat alhasi görcsöket?
- Hogyan indult meg a szülésed? Görcsökkel, magzatvíz elfolyással vagy indítással?
- Vérzés 8 hetes terhesen görcsök nélkül - mi lehet?
- Tudnátok nekem mensis görcsökre vény nélkül kapható gyógyszer ajánlani? (nem az ismert, megszokottakat)