Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Gombával ill. aszalt paradicsommal töltött rántott sajt recept

Gombával ill. aszalt paradicsommal töltött rántott sajt recept

A Gombával ill. aszalt paradicsommal töltött rántott sajt hozzávalói:
-Pár fej gomba v egy kis aszalt pari attól függ mivel szeretnéd megtölteni a sajtot és h mennyit szeretnél csinálni.
-trappista sajt
-só, bors, pirospaprika, majoranna
-tojás, liszt, zsemlemorzsa a panírozáshoz, olaj a sütéshez


A Gombával ill. aszalt paradicsommal töltött rántott sajt elkészítési módja:
A sajtot kb egy cm-esre felszeletelem,olajon megfőzöm a megtisztított apróra vágott gombát, megfűszerezem és ha elfőtte az összes levét félrerakom hűlni. Amikor kihűlt egy sajtszeletre vékonyan ráterítek egy adagot, befedem egy másik szelettel,duplán panírozom és bő, forró olajban hirtelen kisütöm. Az aszalt paradicsomosat ugyanígy, csak term. az aszalt parit nem főzöm meg és nem kell ízesíteni sem, mert az már önmagában sós.

Mielőtt összeillesztem a két sajtszeletet az üres felét megkenem kis felvert tojással v tejföllel nagyon vékonyan, így jobban összefogja.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A gombával ill. aszalt paradicsommal töltött rántott sajt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook