Gombás zabos tojásos nokedli recept



-Nokedlihez:2 M-es tojás, só, bors, 100 g sima liszt, 125 g zabpehely darálva/zabpehelyliszt, víz
-4 M-es tojás
-Gombakonzerv 1/2
-só
-bors
-kókuszzsír
A Gombás zabos tojásos nokedli elkészítési módja:
Nokedlihez a hozzávalókat kikeverjük.Lobogó sós vízbe beleszaggatjuk nokedli szaggató segítségével Gombát kókuszolajon megpirítjuk, hozzáadjuk a 4 db felvert tojást, sót, borsot és rántottát készítünk, de picit nyersen hagyjuk, tehát kb 90%-osra sütjük. Ha kész a nokedli leszűrjük és hozzákeverjük a rántottához és még picit tovább együtt rázogatjuk, sütjük. Egészségesebb mint a sima fehérlisztes, van benne sok rost illetve gomba is ami plusz fehérje.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: judit87, 2020. febr. 18. 10:40
A gombás zabos tojásos nokedli elkészítési módja és hozzávalói.