Gombás kukoricás ragu recept
A Gombás kukoricás ragu hozzávalói:1/2 kg gomba
1 dbz kukoricakonzerv
30 dkg sonka vékony csíkokra vágva
1/2 cs. petrezselyemzöld apróra vágva
1 p. tejföl
kicsi fej hagyma
pici liszt,
delikát,
bors
olaj
A Gombás kukoricás ragu elkészítési módja:
A megtisztított és cikkekre vágott gombát kevés olajon megfuttatott hagymára teszem, és megpárolom. amikor elfőtte a leve jó részét, hozzáöntöm a kukoricát és a sonkacsíkokat, ízlés szerint szórok rá delikátot és borsot. Jól összeforgatom, és pár perc múlva megszórom egy pici liszttel a tetejét, majd belekeverem a tejfölt. Végül megszórom petrezselyemzöldel. Kifőzött tésztával kínálom.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: ea9bff1b44, 2008. nov. 7. 08:08
A gombás kukoricás ragu elkészítési módja és hozzávalói.