Gombás-karaj recept
A Gombás-karaj hozzávalói:4 szelet klopfolt pulykamell
25 dkg csiperkegomba szeletekre vágva
kis doboz tejföl (vagy tejszín…)
bors, só, ízvarázs
1 evőkanál olaj
A Gombás-karaj elkészítési módja:
Egy kerámiatálat kikenünk olajjal. Ráhelyezzük a pulykamell szeleteket, rászórjuk a gombaszeleteket, borsozzuk és sózzuk ízlés szerint. A tejföllel elkeverjük az ízvarázst és rálocsoljuk a húsra és a gombára. Sütőben 200°C-on vagy erre alkalmas mikróban kb fél órát, letakarás nélkül sütjük. Rizs illik hozzá köretnek, de önmagában is nagyon laktató.
Ez egy olyan recept, ami borzalmasan egyszerű és nagyon finom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 99f5605d8e, 2013. febr. 9. 20:20
A gombás-karaj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.