Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Gombás farfalle recept

Gombás farfalle recept

A Gombás farfalle hozzávalói:
- 40dkg farfalle tészta
- 40dkg gomba
- 1 dl tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- petrezselyem
- só,bors
- 5dkg vaj
- kakukkfű
- 2dl húsleves alaplé
- 15/20dkg parmezán sajt reszelve
- snidling


A Gombás farfalle elkészítési módja:
Megolvasztjuk a vajat, megdinszteljük benne a fokhagymát, majd hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát (kb.10 percig főzzük)+a tejfölt.Ezt felöntjük a húsleves alaplével. Közben kifőzzük a tésztát-leszűrjük, majd összekeverjük a fűszerekkel.

Tálalás:
Tésztát tányérra tesszük s erre a gombamártást vagy összekeverjük eleve az egészet.

Tetejét megszórjuk a sajttal.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A gombás farfalle elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook