Gombás-cukkinis fasírt recept




4 adaghoz
25 dkg gomba
1 közepes cukkini
1 főtt tojás
1 nyers tojás
1 nagy fej vöröshagya
3 ek zabkorpa
3 ek tk rozsliszt
só, bors, fűszerpaprika, majoranna, petrezselyem
A Gombás-cukkinis fasírt elkészítési módja:
A vöröshagymát apróra vágom és 1 tk olivaolajon üvegesre párolom. Hozzáadom az apróra vágott gombát és a cukkinit, fűszerezem és összepirítom. Ha kész, leveszem a tűzről és egy kicsit hülni hagyom. Beleaprítom a főtt tojást és az egészet botmixerrel pürésítem. A nyers tojással, a zabkorpával és a tk liszttel összekeverem, majd egy ecsettel kiolajozok egy palacsintasűtőt és kanállal beleszaggatom a gombás masszát. A halmok mindkét oldalát pirosra sütöm.
Salátával tökéletes diétás fogás. Én ebédre eszem, mert a liszt miatt magasabb a CH tartalma.
Jó étvágyat!
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Katkamano, 2009. júl. 5. 11:38
A gombás-cukkinis fasírt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.