Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Gombaleves csicseriborsóval recept

Gombaleves csicseriborsóval recept

Zsírszegény Zsírszegény

A Gombaleves csicseriborsóval hozzávalói:
35 dkg gomba tisztítva és szeletelve
15 dkg csicseriborsó
3 ek. hidegen sajtolt olaj
1 fej vöröshagyma
1 kávéskanál fehér bors
3 ek. teljes kiorlésű liszt
2 kávéskanál curry
1 pohár yoghurt (elhagyható) v. 1 pohár kefír
3 csipet tengeri só


A Gombaleves csicseriborsóval elkészítési módja:
Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát. Felöntjük vízzel, sózzuk, majd a csicseriborsót is hozzáadva 20 percig főzzük. A lisztet egy dl vízben elkeverjük és a leveshez adjuk. Együtt készre főzzük. Tálalás előtt kevés yoghurttal dúsíthatjuk. A kitálalt levest megszórjuk curryvel.

Makrobiotikus


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A gombaleves csicseriborsóval elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook