Gofri recept, ami nem folyik ki a gofrisütőből (beszélgetés)
Nem ilyen sütőről beszéltem, hanem ilyenről
Az én sütőm hasonló mint ez, beépített.
Csak 1 rövid kérdés.
Sütöttél nekem is?
Vicc vóóóóót.
Én is jobban szeretem a roppanósat, hát ez most nem lett olyan, de így is finom.
Azt olvastam, ha roppanósat szeretnél, akkor szódával csináld a tej helyett!
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat! Jelentem, sikerült! 😊
Most hagytam állni a tésztát egy órát,be is sűrűsödött pont jól.
Ebben az újban nem folyt ki, tele sem töltöttem, de azt néztem, hogy szerintem a régi sütőmnek sokkal alacsonyabban volt a pereme,minr ennek.
Kevesebb nyers tésztát tegyél a sütőbe!
Van a belga gofri, abban van egy kis élesztő és pihentetni is kell. Az sűrűbb.
Én inkább azzal küzdök, hogy nem szeretem a lágy gofrit!
Azt szeretem, ha roppanós a külső felszíne!
Ne toltsd tele; ne nyitogasd.
Kb ez a két fő szabály.
Ezt a sütőt nem lehet kiégetni. Amikor kifröcsköl a zsír, akkor az enyémet kiégetem, nagyon magas hőfokon, az ajtót közben nem lehet kinyitni, mert belakatol.
Semmi más, mint pici hamu marad, amit nedves papír törölközővel kitörlök.
Varga Gábor nagyon jó, ha keresek vmi ételt, mindig megnézem, neki van-e receptje.
Ki kell tapasztalni, hogy mennyi tészta kell a sütőbe. Teletölteni nem szabad. Az első sütésnek úgy álltam neki, hogy az a tanulópénz.
Ezt épp az előbb próbáltam ki az új sütőmmel.
Fél adagot kevertem be, mert nem tudtam milyen lesz.
Jól sikerült, finom, nem folyt ki. Annyit tettem bele, hogy épp ellepje a kockákat. 25 dkg lisztből 18 db. lett.
További ajánlott fórumok:
- Szendvicssütőben gofri, vagy gofrisütőben szendvics?
- Milyen jó gofri receptek vannak?
- Olyan tortakrém receptet tudtok, amivel ha díszítem a tortán, elég kemény lesz, és nem folyik le másnap reggelre az oldalán?
- Le tudná valaki írni nekem, a gofri sütőhöz tartozó leírásban található gofri receptet?
- Tapasztalatok gofrisütővel
- MPM S-633G gofrisütő vélemények? Vagy hasonlót ajánlanátok ebben az árban és négyzet formában?