Gézengúz Alapítvány – 20 éve a koraszülött és születési sérült babákért (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gézengúz Alapítvány – 20 éve a koraszülött és születési sérült babákért
Eszerint ti is hasonlóan jártatok!
Nekem a kislányom már 5 éves lesz, és jelentem, tökéletes mozgása van, tökéletes járása és hál'Istennek hogy volt annak idején annyi eszem, hogy megkérdeztem más szakembereket is, mert nem volt szükség sem gyógytornára, sem gyógyúszásra, semmire!!!!
Most táncolni jár a drágám, amit imád és nagyon tehetségesnek tartják!!!! Sőt, úgy jár lábújjhegyen, ahogyan csak kevesek tudnak!!!!
Judit0710 minden jót nektek!!!!
Szisz 83-al értek egyet. Dévényeztetjük a kisfiamat 2,5 hónapos kora óta, de láttam fantáziát a Huple gömbben, megvettük. Amit ott mondtak a 10 hónapos fiamról, maximálisan felháborított. Nem fog tudni pl focizni, le fog maradni a kortársaitól stb. Mindezt 10 perc megfigyelés után. Javasolták, hogy váltsunk neurológust, járjunk gyógytornára és hidro-terápiára stb. És hogy "adjunk esélyt" a gyerekünknek. Maximálisan megbízom a neurológusunkban, nem voltam hajlandó váltani, elmeséltem neki a sztorit, miután ő az, aki 3 hetes kora óta figyeli a kisfiamat. A neurológusunk is uazt a gyógytornászt ajánlotta, (és felelőtlenségnek nevezte a jövőre vonatkozó jóslásokat) akit felhívtam, mondta, hogy megnézi a gyereket. Amikor ezt megtudta az Alapítvány, köteleztek bennünket arra, hogy a Gézengúzon keresztül vegyük igénybe a gyógytornát, és ennek megfelelően írassuk a beutalókat. Gyomorforgató.
Elnézést, ha hosszú voltam és kicsit kusza, de nagyon friss a történet. Egyértelműen a pénzre mennek még úgy is, hogy megvettük a Huplét.
Szia Szisz!
Eléggé gusztustalanok!
Teljesen átlátható,hogy csak a zsozsóra mentek rá!
Ugrás a teljes írásra: Gézengúz Alapítvány – 20 éve a koraszülött és születési sérült babákért
További ajánlott fórumok:
- A Nap, Hold, Uránusz, Szaturnusz, marsi karmád és karmikus örökséged a születési időpontod alapján
- Numerológia- Sorsunk a születési dátumunkban és a születési nevünkben megírva
- A Merkúr, Vénusz, Jupiter, Neptunusz, Plútó karmád és karmikus örökséged a születési időpontod alapján
- Minden ami a koraszülöttekkel kapcsolatos
- Egy falat a babának, egy falat a mamának – 20 éve segít a Gézengúz Alapítvány
- Gézengúz Alapítványi Tornát ajánlottak, tud erről valaki valamit?