Gesztenyés almás lepény recept
A Gesztenyés almás lepény hozzávalói:- 25 dkg liszt
- 12 dkg margarin
- 2 tojás
- pici só
- kevés darált dió
- alma
- 25 dkg gesztenyemassza
- 1 tejföl
- lekvár
- zsemlemorzsa
A Gesztenyés almás lepény elkészítési módja:
A lisztet a margarinnal, tojással, sóval összegyúrni, kinyújtani. lekvárral megkenni. Erre dióval kevert zsemlemorzsával megszórni. Erre szeletelt almát tenni. A gesztenye masszát egy tojással és a tejföllel összekeverni, rákenni az almákra. Forró sütőben megsütni.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 9ac093e955, 2010. okt. 3. 10:11
A gesztenyés almás lepény elkészítési módja és hozzávalói.