Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Gesztenyés almás lepény recept

Gesztenyés almás lepény recept

A Gesztenyés almás lepény hozzávalói:
- 25 dkg liszt
- 12 dkg margarin
- 2 tojás
- pici só
- kevés darált dió
- alma
- 25 dkg gesztenyemassza
- 1 tejföl
- lekvár
- zsemlemorzsa


A Gesztenyés almás lepény elkészítési módja:
A lisztet a margarinnal, tojással, sóval összegyúrni, kinyújtani. lekvárral megkenni. Erre dióval kevert zsemlemorzsával megszórni. Erre szeletelt almát tenni. A gesztenye masszát egy tojással és a tejföllel összekeverni, rákenni az almákra. Forró sütőben megsütni.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A gesztenyés almás lepény elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook