Géllakkozás után normális, hogy fáj a körmöm? (tudásbázis)
Fejlemény.
Elmentem másik körmöshöz. Elsőre jó volt. Óvatos, szépen megcsinálta.
Másodszorra a hosszát túl rövidre reszelte (nem szeretem ha nincs körmöm semmi). Az oldalakat meg túl manikűrözte. Még mondta is, hogy "elhalt bőr nincs is, hát mit szedjek le?" De azért csak átment rajta csiszolóval. Picit meg is vérezte az egyik ujjam. Egyébként szépen fest, meg van rutinja. De nem tudom megéri-e ez a kínlódás. És nem is olcsó dolog... most kézmosásnál, mosogatásnál érzékenyek az ujjaim.
A géllak leszedésénél csak a lakk felszínét kell reszelővel kicsit felmarni, majd acetonos vattával befóliázni úgy 15 percre. Ha kellően felpuhult egyszerűen le lehet kaparni a körömről.
Nekem ez a módszer vált be.
Most elgondolkodtam rajta, hogy 3 hét múlva megyek egy másik csajhoz. Ha nála is fájni fog, következőleg leszedetem. Megvoltam nélküle eddig is, nem még fizessek érte, hogy tönkre tegyék a körmöm :(
Ha lenő majd ez a reszelés, normális lesz majd a körmöm? Vagy kinyírta végleg?
3x voltam eddig géllakkoztatni. Nekem nincsenek elhalt bőrök, meg bőrkeményedések a körmeimen. De azért a körmös megcsiszolta, lereszelte, feltolta a bőrt. Ez volt először. 3 napig fájt. Másodszorra szóltam, hogy ezt ne. Nem csinálta, nem fájt.
Harmadszorra (tegnap) bár szóltam hogy ne, azt mondta, óvatosan csinálja. Már ott fájt, de azóta is fáj, lüktet 2 körmöm. Másnak is gyakori hogy fáj?
További ajánlott fórumok:
- Műköröm után nem jött rendbe a körmöm, már egy éve. Mit tegyek?
- Műköröm után mit csináljak a körmömmel?
- Műkörmösök segítsetek! Megrepedt a zselé és kezd leválni a körmömről, normális ez?
- Ez normális ha ennyire éles a körmöm hogy közbe megsebzem magam?
- Tegnap csinálták a körmöm. Porcelánpor + valami és éjszaka arra ébredtem, hogy érzékeny és sajog. Ez normális?
- Miért lesz a körömlakk szemcsés szárdás után? A körmömet simára csiszolom, portalanítom