Gázóraállás bejelentésnél az első vagy az utolsó 4 számjegyet diktáljuk be? (beszélgetés)
Nálunk mondjuk gáz nincs, de a villanyt mi is diktáljuk és még nem találkoztam ilyennel. Ez valami újítás lehet, de hogy mi értelme?!
Még sok évvel ezelőtt volt úgy, hogy havonta ment mindenkihez a leolvasó, akár diktálós volt, akár átalány díjat fizetett. Utána vezették be az éves leolvasást, úgy látszik megint visszamennek az időben.
Ezt sose fogom megérteni, hogy ebben az országban, akármi fejlődik egy kicsit is, egy idő után mégis visszatérnek az őskorba.
Online be kell jelenteni hogy diktálni akarsz havonta
Megadják milyen időintervallum között
Én háromszor kiszaladtam az időböl és most saccolják, de nem jár a leolvasó
Nem értem mi a fenéért jár havonta hozzám a gázóra-leolvasó?
Órát cseréltek nálam néhány hónapja. Az új óra adatait rögzítették a rendszerben és gyakorlatilag tudom is ott online diktálni.
De azt nem veszik figyelembe a számlázáskor, csak amit a leolvasó bediktál.
Milyen eljárás ez?
Miért kell nekem havonta időpontban itthon lennem, hogy idegeneket engedjek a lakásba?
Miért nem lehet elfogadni a diktált állást?
Ez is valami nagy nemzeti elgondolás része?
Vagy foglalkoztatni kell a leolvasókat?
Bosszant.
előről vagy hátulról - azt nem mondtad
:D
zavarba hozod a fórumindítót
jáj
:DDD
sok okos
További ajánlott fórumok:
- Br 120 ezer bejelentettel vállalnál gyermeket!
- Te mit tennél ha az öcséd bejelentené, hogy római katolikus pap lesz vagy szerzetes?
- Zavarna titeket, ha az eddigi teljesen bejelentett „fehér“ munkabért ezentúl minimálra bejelentve szürkén kapnátok?
- Kell-e lakáshitelhez, minden eddigi bejelentett állandó lakás helyrajzi száma, ha valaki kedvezményes hitelben részesül?
- Az albérlőt ha ideiglenesen bejelentem, abból nekem adódik valami hátrányom?
- Ha terhes lennék és nincs bejelentett munkahelyem, mit kapnék alanyi jogon?