Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gáz van! 2 kilót híztam a télen, miközben fogynom kell. fórum

Gáz van! 2 kilót híztam a télen, miközben fogynom kell. (beszélgetés)


Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2 3
63. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 61. - Liliom10)
febr. 1. 11:24
Megnézem köszi.
62. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 60. - Liliom10)
febr. 1. 11:23

Köszönöm, nem megyek sehova. Összeszedem magam és megoldom. Jön a tavasz, nem soká áshatok, alakformálhatok a kertben.


1 hete elkezdtem szedni egy nagyon erős sejtvédő antioxidánst amiről többek között azt is írják hogy gyakori tapasztalat a megnövekedett energikusság, vitalitás növekedés. Idősebb korban ez általában látványosan megmutatkozik. Ha ez megvalósul, még többet tudok majd mozogni és minden rendben lesz.🙂 Főleg a szemem miatt rendeltem, de elég sokrétű a hatása.

61. liliom10 (válaszként erre: 55. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 1. 11:15
Sebestyén Szilvia könyvet is írt a makrobiotikáról, tanítja is. Kb. 67 éves. Nézd meg a youtube- on a videóit ! Nagyon jól néz ki, vékony, fiatalos ! 🙂
60. liliom10 (válaszként erre: 55. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 1. 11:09
Nincs esetleg pajzsmirigy alulműködésed ? Elmehetnél legalább egy laborvizsgálatra !
59. liliom10 (válaszként erre: 56. - Érdekes73)
febr. 1. 11:07
Pont ezt akartam írni.
febr. 1. 10:52
75 kiló lettem. Döbbenet!
57. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 56. - Érdekes73)
febr. 1. 10:51
Nem gondolnám. Nem tudok olyan erőbedobással tornázni. Kicsit csinálom, aztán nagyobb szünet vagy újra sem kezdem. Most ezért vettem elő a lentebb említett videót mert az nagyban segít. Azért volt régebben felejtős mert nem tudtam végig csinálni, de most erőt kell vegyek magamon.
56. Érdekes73 (válaszként erre: 55. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 1. 10:41
Nem lehet hogy izmosodsz ? Az izom nehezebb mint a zsír.
febr. 1. 10:32
Kétségbe vagyok esve. Ma álltam mérlegre tele reményekkel, és döbbenten látom hogy feljött még 1 kiló. Hogy a fenébe???? Nincs zabálás, többet is mozgok. Ma elkezdek egy videót is amit régen letettem. [link]
54. libikóka (válaszként erre: 53. - Globus)
jan. 29. 12:05
Igen olyan:)Jó is nagyon ,,amíg a zománc ép, addig ez szép és jó marad.
53. globus (válaszként erre: 52. - Libikóka)
jan. 29. 11:56
Gazdában van az a szürke-fekete pöttyös zománcú :)
52. libikóka (válaszként erre: 51. - Globus)
jan. 29. 11:45

Na ,hát ezért vettem a piacon egy sima hagyományos(palacsinta sütő) és egy zománcos serpenyőt.

Vissza a kezdetekhez:D

51. globus (válaszként erre: 49. - Libikóka)
jan. 29. 11:35
Ha valaki azt mondja, a serpenyője több évesen is olyan, mint ha új lenne, az nem használja. Fakanállal nyulok bele, fémmel soha, megis fakul a bevonat. Maga az alapanyag, savak, hő rontja.
50. libikóka (válaszként erre: 47. - Globus)
jan. 29. 11:33
Igaz sokan nem is szeretik a füstös ízt amit egy sima grill ad,,ez ilyen középutas/ kényelmi megoldás.
49. libikóka (válaszként erre: 46. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 29. 11:31

Áhh,,ne bosszankodj,,egy jó serpenyő mindig kell.

Mondjuk nálam sűrűn is cserélődik,,én, bár megóvom a karctól de nem tudom "tisztán tartani" belül persze igen de kívül csúnya lesz.

Jó lesz az :)

48. globus (válaszként erre: 46. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 29. 11:20

Dehogyis! Mindenképpen használd, mivel új bevonatú, biztosan sokáig tapadásmentes kevés zsiradékkal, húshoz, tojáshoz.

Ez csak egy edény, megérdemled, használd egészséggel!

47. globus (válaszként erre: 45. - Libikóka)
jan. 29. 11:18

Van kontakt grill, de az is serpenyő elvű, két oldalról pirkant.

Klasszikusan a parázsra, nyílt lángra gondolunk. Ha így vesszük, a kenyérpirító "grill".

46. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 45. - Libikóka)
jan. 29. 11:15
Gondoltam rá hogy le kéne pofozzam magamat amiért megvettem. Hülyeség, pénzkidobás. Nagyon haragszok most magamra.
45. libikóka (válaszként erre: 44. - Globus)
jan. 29. 11:07

Én nem is értem a grill serpenyőt,,azon kívül hogy mintázott ,,vagy egyéb.

Nekem a grill az, amikor faszén felett rácson sütünk.

Vagy még a sütő ,grill sütő része.

A többi ,,hát nem tudom,,csak sült,pirított.

44. globus (válaszként erre: 43. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 29. 11:03

Ez ki volt írva, hogy nem kell szétfőzni. Szóval nagy lángon készül, jól van.

Én is eddig sütőben próbáltam. Tálban ósszegyurmáztam a zóldségeket fűszerekkel, aztán be sütőzacskóba. De az inkább párolt változat.

43. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 42. - Globus)
jan. 29. 10:55
Nem félretette, hanem áttette wok lángra hogy piruljon, ne pedig főjön. Biztos az erősebb neki. Amikor majdnem puha, de még ress minden, akkor van kész. A paradicsomot szinte csak hozzá melegíti, azzal nem süti.
42. globus (válaszként erre: 37. - Lepkepillangó)
jan. 29. 10:35

Megnéztem, sajnos hanggal nem tudom. Van valami lényeges még abban, amit elmond, a képeken kívül?

A végét nem látni, miért tette félre a serpenyőt?

41. birebora (válaszként erre: 38. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 28. 18:20
Dehogy dobtad, azon még jobb és mutatósabb lesz mert "csikokat" süt a zöldségekre, húsra. Nekem is van. Kihagytam a paprikát, paradicsomot. Azt grillezel amit akarsz. Mind finom.
40. birebora (válaszként erre: 24. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 28. 18:14
Bármit. Répát hosszában vékonyan, kelbimbó félbevágva, fehérkáposzta, kelkáposzta, cékla, karalábé, zeller, paszternák, sütőtök, édesburgonya, tök stb vékonyra szeletelve. Kontaktgrill, sütőben, nyáron a kertben rácson bárhol lehet és finom. Só, zöldfűszerek, pici olivaolaj. Ki, hogy szereti.
jan. 28. 16:50
Nem tartom kizártnak, hogy ehhez is vannak olyan receptek, amik tök jól megvalósíthatók benne! Ne add fel, csak ki kell még kísérletezni! Nekem sajnos nincs ilyen serpenyőm, úgyhogy ebben nem tudok segíteni!
jan. 28. 15:44

Megnéztem köszi. Hasonlót szoktam csinálni és szeretem is. Padlizsánosat is nagyon szeretem.

Azt mondd meg, hogy a hirtelen felindulásból vett grillserpenyőt mire használjam. Most kidobtam 6.300 ft-ot?

jan. 28. 15:35

Sziasztok!


Zöldség grillezéséhez Mészit javaslom: [link]


Így tényleg nagyon finom, mióta rátaláltam, így készítem.

36. tumbo2 (válaszként erre: 28. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 28. 15:12
tudom,régen és is főztem.pocsék is volt.fóliába kell csavarni.
35. libikóka (válaszként erre: 34. - Channa*)
jan. 28. 15:10
De:)
34. Channa* (válaszként erre: 33. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 28. 15:07

És mivel fűszerezed? Nekem az sem mindegy, hogy milyen fűszer van a húson.


Néha grillezünk kint, a spárban szoktunk olyan pácot venni, ami folyékony kiszerelésben van. A porokban nem találtunk olyat, ami ízlene.


Illetve, én nagyon nem szeretem az égőtüzes grillezett húst, azt hiszem zavar a fűst íz is. Inkább elektromos grill lapon grillezünk.

A serpenyős grillezés nem tudom, hogy milyen lehet. Az nem olyan, mint a sülthús?

1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook