Gáz van! 2 kilót híztam a télen, miközben fogynom kell. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Na ,hát ezért vettem a piacon egy sima hagyományos(palacsinta sütő) és egy zománcos serpenyőt.
Vissza a kezdetekhez:D
Áhh,,ne bosszankodj,,egy jó serpenyő mindig kell.
Mondjuk nálam sűrűn is cserélődik,,én, bár megóvom a karctól de nem tudom "tisztán tartani" belül persze igen de kívül csúnya lesz.
Jó lesz az :)
Dehogyis! Mindenképpen használd, mivel új bevonatú, biztosan sokáig tapadásmentes kevés zsiradékkal, húshoz, tojáshoz.
Ez csak egy edény, megérdemled, használd egészséggel!
Van kontakt grill, de az is serpenyő elvű, két oldalról pirkant.
Klasszikusan a parázsra, nyílt lángra gondolunk. Ha így vesszük, a kenyérpirító "grill".
Én nem is értem a grill serpenyőt,,azon kívül hogy mintázott ,,vagy egyéb.
Nekem a grill az, amikor faszén felett rácson sütünk.
Vagy még a sütő ,grill sütő része.
A többi ,,hát nem tudom,,csak sült,pirított.
Ez ki volt írva, hogy nem kell szétfőzni. Szóval nagy lángon készül, jól van.
Én is eddig sütőben próbáltam. Tálban ósszegyurmáztam a zóldségeket fűszerekkel, aztán be sütőzacskóba. De az inkább párolt változat.
Megnéztem, sajnos hanggal nem tudom. Van valami lényeges még abban, amit elmond, a képeken kívül?
A végét nem látni, miért tette félre a serpenyőt?
Megnéztem köszi. Hasonlót szoktam csinálni és szeretem is. Padlizsánosat is nagyon szeretem.
Azt mondd meg, hogy a hirtelen felindulásból vett grillserpenyőt mire használjam. Most kidobtam 6.300 ft-ot?
Sziasztok!
Zöldség grillezéséhez Mészit javaslom: [link]
Így tényleg nagyon finom, mióta rátaláltam, így készítem.
És mivel fűszerezed? Nekem az sem mindegy, hogy milyen fűszer van a húson.
Néha grillezünk kint, a spárban szoktunk olyan pácot venni, ami folyékony kiszerelésben van. A porokban nem találtunk olyat, ami ízlene.
Illetve, én nagyon nem szeretem az égőtüzes grillezett húst, azt hiszem zavar a fűst íz is. Inkább elektromos grill lapon grillezünk.
A serpenyős grillezés nem tudom, hogy milyen lehet. Az nem olyan, mint a sülthús?
Combfilé és szárny is van itthon.
A filé nem lesz nagyon száraz amiért nincs bőre? A szárny ráfekszik a felületre? Az olyan egyenletes.
Sertéstarja vagy, ha csirkét szeretnél, akkor felsőcombfilé vagy szárny.
Nálunk legalábbis ezek mennek.
Megtapasztaltam. Azért azt sütöttem mert tegnap néztem videón hogyan sütik. Annyira áradozott a nő róla, hogy rávett a grillezésre. Nagyon rossz lett.
Nem tudom mit kéne.
Én mindent a sütőben grillezek, van külön grill funkció.
Főleg az idénynek megfelelő zöldséget. Télen főleg sárgarépa (hasábokra vágva) cékla (pucolva, karikázva), egy fej hagyma is mindig kerül hozzá. Nyáron, ősszel cukkini, padlizsán paprika vagy bármi ami van.
Pici só, a zöldségektől függően bazsalikom, oregánó és egy kis olaj.
További ajánlott fórumok:
- Kb 15 kilót kéne fogynom. Ha te is így vagy ezzel, csatlakozz egy jó fogyicsapathoz!
- Szándékosan híztam a pasim kedvéért, tényleg jobb így, vagy fogynom kéne?
- 4 hónap alatt 32 kilót híztam. Hogy fogyjak le? Segítsetek!
- Egy hét alatt 4kilót híztam! Az életmódom nem változott, mitől lehet?
- Hány kilót kellene fogynom?
- Fogynom kellene vagy 25-30 kilót, de nem vagyok elég...